Επίτιμο μέλος του "ΣΚΟΥΦΑ" ανακηρύχθηκε ο Γιάννης Παπαλέξης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», με απόφασή του, ανακήρυξε επίτιμο μέλος του συλλόγου, τον Δήμαρχο Αρταίων και Πρόεδρο της ΠΕΔ Ηπείρου, κ. Γιάννη Παπαλέξη. 


Ο κ. Παπαλέξης, κατά την βραδιά της απονομής των Αγραφιώτειων και Μπαρμπαστάθειων Βραβείων, όπου έλαβε την τιμή να ανακηρυχτεί επίτιμο μέλος του συλλόγου, στην ευχαριστήρια ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Είμαι σήμερα πάρα πολύ συγκινημένος και θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και όλα τα μέλη του συλλόγου, για την ύψιστη τιμή που μου επεφύλαξαν. Το μυαλό μου σήμερα γυρνάει πίσω στα παιδικά μου χρόνια, όταν πρωτοσυμμετείχα στις δραστηριότητες του συλλόγου, ως χορευτής.

Αυτό όμως που με συγκινεί ιδιαίτερα και έχει μεγάλη σημασία στην αποψινή εκδήλωση, είναι η αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλουμε για την ενίσχυση του πολιτισμού στο Δήμο μας και η στήριξη από πλευράς του συλλόγου. Σαν Δήμος, έχουμε αναγνωρίσει από την πρώτη στιγμή, την ανάγκη ανακαίνισης της αίθουσας του συλλόγου, τόσο για τον ίδιο το σύλλογο όσο και για όλους τους δημότες.

Αυτή το έργο απαιτεί τεχνική υποστήριξη που ξεπερνά τις δυνατότητες ενός πολιτιστικού συλλόγου και ως Δήμος θα φροντίσουμε με τις υπηρεσίες να παρέχουμε την αντίστοιχη τεχνική υποστήριξη που θα απαιτηθεί καθώς και την αναζήτηση χρηματοδοτικού προγράμματος και τις περαιτέρω ενέργειες.»



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης