Οι Αρτινοί στην Πρέβεζα για φορολογική ενημερότητα!!!


Υποχρεωμένοι να μετακινούνται από την Άρτα στην Πρέβεζα είναι δεκάδες φορολογούμενοι προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν φορολογική ενημερότητα από την αρμόδια υπηρεσία.


Οι διαμαρτυρίες είναι έντονες καθώς από τις αρχές του μήνα οι φορολογικές ενημερότητες δεν χορηγούνται από την Εφορία της Άρτας, αλλά από την αντίστοιχη της Πρέβεζας λόγω μετακίνησης τμημάτων της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Κι αντί οι υπηρεσίες να είναι online συνδεδεμένες κάποιοι βρήκαν ως ευκολότερη λύση να στέλνουν καθημερινά τους Αρτινούς στην Πρέβεζα.

Σκληρή ήταν η δήλωση που έκανε για το θέμα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου.

«Δεν φτάνει που έχει μειωθεί η φοροδοτική τους ικανότητα, ταλαιπωρούνται για πράγματα που δεν θα έπρεπε να ταλαιπωρούνται. Πόσα εκατομμύρια αλήθεια πληρώσαμε όλοι ως φορολογούμενοι για να έχουμε το ηλεκτρονικό σύστημα διακυβέρνησης και την on line σύνδεση μεταξύ υπηρεσιών και εν προκειμένω εφοριών; Γιατί δεν χρησιμοποιείται ώστε να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης;

Πού αλλού ακούστηκε να μεσολαβούν 10 ημέρες ώστε να ενημερωθεί η πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων προς τις Εφορίες από τις τράπεζες; Το πολύ δυο μέρες είναι σ' όλη την Ευρώπη και τον κόσμο και εδώ έχουν φτάσει στις 10 μέρες!», υπογράμμισε.

Δυστυχώς καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι ζούμε στο κράτος του παραλόγου....

 epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης