Μυστήριο με τον θάνατο 17χρονης, βιάστηκε και δολοφονήθηκε;


Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο 17χρονης από τα Γιάννενα, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να βιάστηκε και να σκοτώθηκε από έναν άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook

Η νεαρή κοπέλα εξέπνευσε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (27/12) στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο» της Βούλας.





Η 17χρονη είχε έρθει με τους γονείς της στην Αθήνα για τις γιορτές και διέμεναν όλοι μαζί σε φιλικό σπίτι. Την περασμένη Πέμπτη πήγε στο σπίτι ενός άνδρα στην Ηλιούπολη τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Facebook.

Στο σπίτι που επισκέφτηκε η κοπέλα υπήρχε και ένας άνδρας που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά. Οι δύο άνδρες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και είπαν ότι η κοπέλα λιποθύμησε και τελικά διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ενώ βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση. Η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι γονείς της κοπέλας είχαν ήδη δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης τους ενώ είχε γίνει παραγγελία και για τοξικολογική εξέταση καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο χρησιμοποιημένες σύριγγες ηρωίνης.

Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ερωτική πράξη φύση και παρά φύση ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο βιασμού.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι δύο άνδρες μόλις κάλεσαν το ΕΚΑΒ εξαφανίστηκαν αλλά τελικά εντοπίστηκαν από την αστυνομία και συνελήφθησαν.

Μέχρι στιγμής ο ένας άνδρας υποστηρίζει ότι ήταν μόνο φίλος με την 17χρονη για πολλά χρόνια.
Zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ