ΑΡΤΑ: Άρχισε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του Δήμου


Το γιορτινό της πρόσωπο άρχισε να δείχνει η πόλη της Άρτας εν’ όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με στόχο να δημιουργηθεί ένα εορταστικό κλίμα που θα συμβάλλει στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης στα καταστήματα αλλά κυρίως που θα συμβάλλει στην αλλαγή της ψυχολογίας των πολιτών. 


Το συνεργείο ηλεκτροφωτισμού του Δήμου ξεκίνησε το στολισμό των φυσικών δέντρων που υπάρχουν στις εισόδους και σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ ο στολισμός θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες και στον υπόλοιπο Δήμο.

Τα χριστουγεννιάτικα φωτιστικά έχουν ήδη συνδεθεί και ανάψει, ενώ σήμερα το πρωί τα συνεργεία του δήμου τοποθετούσαν χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στην οδό Σκουφά. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει και η τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία. 


Ο στολισμός θα ολοκληρωθεί, καιρού επιτρέποντος, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Παρακαλούνται οι πολίτες να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή του Δήμου για τη δημιουργία γιορτινού κλίματος συμμετέχοντας στο στολισμό όπως επίσης να προστατεύσουν το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης