Φιλική ισοπαλία... οι παλαίμαχοι !!


Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας, φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Άρτας και του ΠΑΣ Γιάννενα

Σκοπός του αγώνα ήταν να ενισχυθεί το κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες «ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ». Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πολλών αρτινών φιλάθλων, έληξε ισόπαλος.


Ο πρόεδρος του κέντρου «ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ» ευχαρίστησε θερμά του παλαίμαχους που ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον ιερό αυτό σκοπό.

Οι παλαίμαχοι που συμμετείχαν στον αγώνα είναι οι εξής:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Κώτσιας, Κώνστας, Τσιάβος, Ζαβογιάννης, Ζώης, Κοντοδήμας, Οικονόμου, Γιάτσος, Λιάκος, Χαρίσης, Κλείτσας, Μάστακας, Γκαρόζης, Μαρούλης, Κάλης και Σιχλιμοίρης.
 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Λάιος, Δημητρίου, Νταλάκος, Χρηστάκης, Παπαμιχαήλ, Βέτσιος, Υφαντής, Τσόγκας, Σιακούφης, Στράτος, Ζάχος, Παπαχρήστος, Παπαποστόλης, Νίκου, Αραβανής, Παππάς, Παρράς, Αθανασίου, Λαβδαριάς και Τσάλης.
 

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι παλαίμαχοι, μαζί με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, παραβρέθηκαν σε γεύμα που παρατέθηκε προς τιμήν τους, όπου το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Αρταίων, κύριος Γιάννης Παπαλέξης.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης