Εκπτώσεις στην αγορά από 1 έως 9 Νοεμβρίου


Κανονικές εκπτώσεις στις οποίες ό,τι προβλέπει ο νόμος για την περίοδο των εκπτώσεων ισχύει, είναι το δεκαήμερο που νομοθετήθηκε για την τρέχουσα περίοδο και ξεκινάει από μεθαύριο Παρασκευή 1η Νοεμβρίου. 


Αυτό σημείωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας Δημήτρης Χουλιάρας ο οποίος σε δηλώσεις του για το θέμα συνέστησε προσοχή στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, τονίζοντας ότι είναι επιβεβλημένη η διπλή αναγραφή τιμών, το ποσοστό έκπτωσης και ό,τι ακριβώς ισχύει για την περίοδο των μεγάλων εποχιακών εκπτώσεων.

Πάντως το δεκαήμερο εκπτώσεων που νομοθετήθηκε έρχεται σε μια στιγμή που η αγορά είναι πιο καθισμένη από ποτέ. «Πάντοτε ο Οκτώβριο μήνας και μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα είναι ο μήνας με τη χαμηλότερη κίνηση.

Το γνωρίζουμε αυτό διότι τέτοια εποχή υπάρχουν συγκεντρωμένες πολλές υποχρεώσεις στους καταναλωτές που προηγούνται. Έτσι συνέβαινε πάντοτε, όμως φέτος είναι η πιο νεκρή περίοδος όλων των εποχών», εξήγησε ο κ. Χουλιάρας, προσθέτοντας ότι στο δεκαήμερο αυτό έχουν εναποτεθεί πλέον οι ελπίδες του κλάδου για τουλάχιστον μια αναθέρμανση της κίνησης στην τοπική αγορά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης