Πήγε στο παζάρι και του κλέψανε τα χρήματα...


Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας εξιχνιάστηκε κλοπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 82χρονου ημεδαπού, που έγινε το βράδυ της 27-09-2013 έξω από το χώρο της εμποροπανήγυρης στην πόλη της Άρτας. 


Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 24 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, καθώς εξακριβώθηκε ότι αφαίρεσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από την πίσω τσέπη του παντελονιού του 82χρονου, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Σύλληψη για ναρκωτικά 

Συνελήφθη την 27-09-2013 το βράδυ στη Γραμμενίτσα Άρτας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 36χρονος, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, βάρους (54,48) γραμμαρίων.

Σοβαρός τραυματισμός 

Χθες (28-09-2013) το μεσημέρι, στο 73ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Ιωαννίνων (Άρτα), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ