Εμπόλεμη ζώνη οι Πτηνοτροφικοί Ιωαννίνων- Άρτας


Την οργή των ανθρώπων του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας προκαλεί η πρόθεση του Πτηνοτροφικού Ιωαννίνων να τορπιλίσει την προσπάθεια του πρώτου για την πλήρη οικονομική του ανάκαμψη.


Ο Πτηνοτροφικός Άρτας ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα κίνησε προ αρκετών μηνών τη διαδικασία για ένταξη στο άρθρο 99. Κι αυτό όπως αποδείχθηκε όχι για να ρίξει κανόνια στην αγορά, αλλά για να εκμεταλλευτεί τις ευεργετικές διατάξεις και να μπορέσει να ανασάνει στην κυριολεξία.

Το χρονικό διάστημα άλλωστε που ακολούθησε από τότε το απέδειξε, καθώς ο Πτηνοτροφικός Άρτας ήδη έχει αποπληρώσει σημαντικό μέρος των χρεών του και παράλληλα έχει ανακτήσει μέρος της αγοράς.

Όλα όμως κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα από τις κινήσεις που κάνει ο Πτηνοτροφικός των Ιωαννίνων οι οποίες απέχουν πολύ από την αλληλεγγύη και την αλληλοσυνδρομή.

Ο Πτηνοτροφικός της Άρτας χρωστούσε στην Πίνδο το ποσό των 520 χιλιάδων ευρώ περίπου. Από τον Φεβρουάριο, που κινήθηκε η διαδικασία για την ένταξη στο άρθρο 99 και μέχρι σήμερα αποπλήρωσε τις 480 χιλιάδες. Παραμένει μία οφειλή της τάξης των σαράντα χιλιάδων περίπου.

Για την οφειλή αυτή λοιπόν ο Πτηνοτροφικός Ιωαννίνων προσφεύγει δικαστικά απειλώντας ουσιαστικά να τινάξει στον αέρα την ένταξη στο άρθρο 99 καθώς η έκδοση της δικαστικής απόφασης αναμένεται εντός των επομένων ημερών.

Η Διοίκηση του Πτηνοτροφικού της Άρτας, σύμφωνα με πληροφορίες είναι σφόδρα ενοχλημένη από την κίνηση αυτή, η οποία, όπως τονίζει, δεν υποδηλώνει καμία διάθεση συνεργασίας αντιθέτως μπορεί να οδηγήσει τον ίδιο και τους παραγωγούς μέλη του στην πλήρη καταστροφή.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης