ΑΡΤΑ: Έκθεση παιδικής ζωγραφικής στη Δημοτική Πινακοθήκη


Έκθεση παιδικής ζωγραφικής με έργα από τον 3ο παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής των μαθητών της Ε’ και Στ’ δημοτικού του δήμου Αρταίων λειτουργεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό έως 19 Οκτωβρίου και με ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9:00- 14:00 και 17:00 -21:00 και Σάββατο 9:30 -14:00. 


Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου  πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης , όπου παρευρέθηκαν  όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό μαζί με τους γονείς τους . Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη της Δημοτικής Πινακοθήκης η κ. Μάρω Νάκα η οποία μοίρασε τιμητικούς επαίνους  σε όλους τους μαθητές για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.

Το πρώτο βραβείο, μετά από αξιολόγηση ειδικής επιτροπής  δόθηκε στην Φαίη Καπρούτσου , μαθήτρια πέρυσι της Στ ‘ Τάξης του 4ου Δημοτικού  και   ισοδυναμεί με ετήσια υποτροφία στα μαθήματα ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθούν στην Πινακοθήκη τον Οκτώβριο ενώ το δεύτερο βραβείο δόθηκε στην Χριστίνα – Στέλλα Τσίτσικα , μαθήτρια πέρυσι της Στ ‘ Τάξης του 4ου Δημοτικού  και ισοδυναμεί με υποτροφία του μισού κύκλου μαθημάτων ζωγραφικής (4 μήνες).

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν από δυο θέματα «Θαλάσσιος Κόσμος» και «Περιβάλλον και Ανακύκλωση», θέματα τα οποία αποδόθηκαν με μοναδικό τρόπο από την παιδική ματιά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης