ΑΡΤΑ: Τον έπιασαν για δεύτερη φορά...!!


Σημειώνεται επίσης ότι, ο δράστης είχε συλληφθεί την 20-09-2013 από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, για παρόμοιο αδίκημα 

Εξιχνιάστηκαν άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας δύο κλοπές από τους χώρους των γραφείων και του κυλικείου δύο Δημοτικών Σχολείων στην πόλη της Άρτας. 


Συνελήφθη ως δράστης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (26-09-2013) το μεσημέρι στην Άρτα, ένας 28χρονος ημεδαπός. Σημειώνεται επίσης ότι, ο ίδιος δράστης είχε συλληφθεί την 20-09-2013 από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, για παρόμοιο αδίκημα.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ ο συλληφθείς εισήλθε στο χώρο στέγασης δύο Δημοτικών Σχολείων και αφαίρεσε από τους χώρους των γραφείων έναν φορητό υπολογιστή, δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ένα φορητό ράδιο - cd και ένα δημοσιογραφικό κασετόφωνο, καθώς και τρόφιμα και έγγραφα από το χώρο του κυλικείου.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον 28χρονο λίγες ώρες αργότερα και να τον συλλάβουν. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ