Χαροπαλεύει ο 23χρονος Αρτινός που χτυπήθηκε στο Μεσολόγγι


Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού το βράδυ της Παρασκευής

 Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας στο Μεσολόγγι, παρουσία αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Παρασκευή στο κέντρο της πόλης, μεταξύ οπαδών αθλητικών συλλόγων.



Εν τω μεταξύ, η αστυνομία που έχει ήδη προχωρήσει σε περισσότερες από 20 προσαγωγές, έχει ενισχύσει τις δυνάμεις της και από άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Όσον αφορά στον 23χρονο τραυματία από τα επεισόδια, έχει διακομιστεί και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο, όπου φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο τραυματίας είχε μεταβεί από την Άρτα στο Μεσολόγγι, για να παρακολουθήσει το τουρνουά.  Τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές, αλλά και τον τραυματισμό του νέου.

Τα επεισόδια έληξαν με την επέμβαση στης αστυνομίας.

ΣΗΜ "Α": Το κείμενο είναι από το protothema.gr έτσι όπως αυτό σήμερα το πρωί δημοσιεύθηκε. Στη συνέχεια δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της Αστυνομίας...


Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
«Βραδινές ώρες σήμερα (χθες) στο Μεσολόγγι, ενώ ομάδα φιλάθλων κατευθυνόταν σε γήπεδο για φιλικό αγώνα βόλλεϋ, διερχόμενοι έξω από γραφεία φιλάθλων άλλου αθλητικού συλλόγου, προκλήθηκε μεταξύ τους επεισόδιο με εκατέρωθεν ρίψεις πετρών»
«Τραυματίσθηκε στο κεφάλι ένας 23χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίο. Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα με τη συνδρομή της Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Έχουν προσαχθεί και εξετάζονται 17 άτομα».







protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ