Ψηφίζουμε ΟΧΙ στην δημοσκόπηση του Guardian...


...Για την επέμβαση στην Συρία! Έχει την σημασία του 

Ο δημοφιλής ιστότοπος της εφημερίδας "Guardian", έχει ανοίξει δημοσκόπηση, με το ερώτημα:
" Αν πρέπει η Δύση να βομβαρδίσει το Συριακό Καθεστώς"

Το ερώτημα της Βρετανικής εφημερίδας είναι προβοκατόρικο. Λες και οι βόμβες θα πέσουν στο κεφάλι του Άσαντ, ο οποίος ήδη θα είναι κάπου καλά προστατευμένος. Οι βόμβες θα πέσουν στα κεφάλια των απλών Σύρων πολιτών, παρά την "εξυπνάδα" των βομβών τους!

 Θεωρήσαμε σημαντικό, να σας προτρέψουμε να ψηφίσετε, ΟΧΙ, σε αυτήν την συγκεκριμένη δημοσκόπηση, γιατί το αποτέλεσμα προς το παρών είναι οριακό υπέρ του "ΟΧΙ", και μία πιθανή επικράτηση του "ΝΑΙ", θα χρησιμοποιηθεί από όλα τα διεθνή "παπαγαλιίστικα" ΜΜΕ, ως επιχείρημα στην κοινή γνώμη, που θα δικαιώνει τον βομβαρδισμό της Συρίας.

ΨΗΦΙΣΤΕ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ (NO) 

Συμπαραστεκόμαστε στον Συριακό λαό, ενάντια στις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας να επιβληθούν φονταμελιστικές δυνάμεις στην ηγεσία της χώρας. Και ο ¨Ασαντ, ένας δικτάτορας είναι, αλλά είναι θέμα του Συριακού λαού και μόνο, να ορίσει τις τύχες του.

Μιλάμε και για έναν λαό ιστορικό και μία περιοχή, όπου ήταν το λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού, και έρχονται να επιβάλλουν "δημοκρατίες", οι μεσαιωνικοί τύποι των ΗΠΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ

Άνεμος Αντίστασης
http://anemosantistasis.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης