ΑΓΡΙΝΙΟ: Φωτιά σε όχημα Χρυσαυγίτη


Χθες τις πρώτες βραδυνές ώρες υπήρξε κινητοποίηση δύο πυροσβεστικών οχημάτων για την κατάσβεση φωτιάς που προκλήθηκε σε σταθμευμένο όχημα στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.


Τη φωτιά- σύμφωνα με  τις πρώτες μαρτυρίες- προκάλεσαν δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι διερχόμενοι πάνω σε ένα δίκυκλο  που έσπασαν τζάμι με μάρμαρο ρίχνοντας στο εσωτερικό του οχήματος καπνογόνο.

Η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα από πολίτες πριν φθάσει η αστυνομία και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές.

Ωστόσο το αξιοσημείωτο είναι πως το όχημα ανήκει σε χρυσαυγίτη που έχει εμπλακεί σε συμπλοκές με αντιεξουσιαστές και μάλιστα προχθές δέχθηκε επίθεση σε κομμωτήριο.

Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και εκφράζονται φόβοι για την κλιμάκωση των επεισοδίων καθώς μετά το προχθεσινό επεισόδιο στο κομμωτήριο, υπήρξε τη νύχτα επίθεση σε club που συχνάζουν αντιεξουσιαστές και σήμερα ο εμπρησμός του οχήματος.

Νεότερη ενημέρωση:
Ομάδα 20 κουκουλοφόρων αργότερα προκάλεσε φθορές στις τζαμαρίες καταστήματος στην οδό Δαγκλή στο κέντρο του Αγρινίου. Οι άγνωστοι ξεκίνησαν από την πλατεία Δημάδη και αμέσως μετά την επίθεση οι κουκουλοφόροι επέστρεψαν στην πλατεία Δημάδη.



agrinionews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης