Κατάσχεση σε σπίτι ανέργου για οφειλή 831 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ!


Η αναλγησία σε όλο της το μεγαλείο

Μια απίστευτη ιστορία που καταδεικνύει το πιο σκληρό και ανάλγητο πρόσωπο του κρατικού μηχανισμού και των υποτιθέμενων υπηρεσιών κοινής οφέλειας φέρνει στο φώς της δημοσιότητας η εφημερίδα Ριζοσπάστης.


Ο λόγος για έναν άνεργο πατέρα δύο παιδιών που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του και να βρεθεί στο δρόμο αυτός και η οικογένεια του για ένα χρέος προς την ΕΥΔΑΠ που δεν ξεπερνά τα 831 ευρώ!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα η ΕΥΔΑΠ βγάζει στο σφυρί το σπίτι ενός άνεργου μεταλλεργάτη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης επειδή χρωστάει 831 ευρώ για τους λογαριασμούς του νερού.

Ο πατέρας δύο παιδιών είναι θύμα της ανεργίας εδώ και τρία χρόνια...όλες οι πόρτες για δουλειά είναι κλειστές. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο κλάδος του που ανθούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνια με τζίρο διεσεκατομμυρίων σήμερα έχει σχεδόν καταρρεύσει.

Ο άνδρας ανήμπορος να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς του λόγω της μακροχρόνιας ανεργίας κινδυνεύει τώρα να βρεθεί στο δρόμο να χάσει τους κόπους και τον ιδρώτα μιας ζωής για 831 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας δεν έχει εξοφλήσει τους λογαριασμούς από το 2012. Έτσι η εταιρία αφού του έκοψε την παροχή του νερού, στη συνέχεια έβαλε δικηγόρο, ερεύνησε την ακίνητη περιουσία του στα υποθηκοφυλακεία και εντόπισε ότι διαθέτει ένα σπίτι. Στις 29 Μαΐου ξεκίνησε η διαδικασία της κατάσχεσης.

Χθες όπως αναφέρει η εφημερίδα έγινε η πρώτη παρέμβαση από αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά μαζί με τον άνεργο στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στον Πειραιά, απαιτώντας να σταματήσει η διαδικασία με τη διευθύντρια της ΕΥΔΑΠ να δηλώνει «αδυναμία» αντιμετώπισης του θέματος.

protothema.gr

Σχόλια

  1. Και μου αρέσει που μερικοι θεωρούν ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΩΣ Οτι το νερό πρέπει να δίνεται ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! Οι Σκωτζεζοι ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ δεν πληρώνουν νερό και οι δικοί μας θέλουν να το πουλήσουν οι ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Και φανταστείτε αναλόγως η Σκωτία δεν είναι τόσο μεγαλη όσο η Ελλάδα και δεν έχει τόσο έδαφος για καλλιέργειες και φυσικό πλούτο ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΠΙΑ
    ΔΕΙΤΕ Η ΣΚωτια έχει έκταση 30,414 sq mi και η Ελλάδα 50,949 sq mi

    Scotland’s education system is separate and governed from within Scotland. Scotland offers free water for its citizens. Although their their health system is part of the greater National Health Service, Scotland controls its implementation (which allows them to provide free prescriptions to everyone, something England does not do.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ