Μ.Τετάρτη το ενημερωτικό event με θέμα το ποδήλατο



Ένα διασκεδαστικό αλλά και ενημερωτικό event με θέμα το ποδήλατο διοργανώνει την Πρωτομαγιά ( Μ.Τετάρτη 1.5.13) ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας για παιδιά ηλικίας από 6-12 ετών την Πρωτομαγιά. 


Η σχετική πρόσκληση, η οποία έχει σταλεί προς τους Διευθυντές και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Άρτας αναφέρει τα εξής:

«Ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει μαζί με τα παιδιά και τα ποδήλατά σας σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και ενημερωτικό event με θέμα το ποδήλατο που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη 01 Μαΐου 2013 στις 17:00 στο χώρο προπονήσεων των ακαδημιών του Π.Ο.Α. στο Παραλίμνιο Πάρκο της Άρτας.

Η γιορτή αυτή είναι για παιδιά ηλικίας από 6-12 ετών, μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά και στο ποδήλατο. Θα μάθουμε πώς να οδηγούμε το ποδήλατό μας με ασφάλεια. Θα μιλήσουμε στους μικρούς μας φίλους για τον ΚΟΚ και τι πρέπει να προσέχουν στο δρόμο. Αλλά, πάνω από όλα, θα διασκεδάσουμε με την ψυχή μας! Θα παίξουμε, θα τρέξουμε και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,
για τον
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΡΤΑΣ

Ζουμπούλης Απόστολος
Πρόεδρος Π.Ο.Ε."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ