Νέα Διαδικτυακή Πύλη Στήριξης των Επιχειρήσεων- Μελών του Επιμελητηρίου Άρτας


Το Επιμελητήριο Άρτας προχωρώντας ακόμα πιο ψηλά την ενημέρωση και προβολή των μελών του ξεκινάει την λειτουργία μιας νέας Διαδικτυακής Πύλης (Portal), με κύριο στόχο της ανάδειξης της τοπικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.


Στα πλαίσια της ενημέρωσης παρέχονται σημαντικές υπηρεσίες ενώ για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας και φιλοξενίας πλήρους ιστοσελίδας στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό οδηγό του Επιμελητηρίου.

Το Επιμελητήριο Άρτας προσφέρει σε όλα τα μέλη του εντελώς ΔΩΡΕΑΝ όλες τις νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως: 

1. On-Line Συμβουλευτική Ενημέρωση και η Online Συμβουλευτική Υποστήριξη, που δίνει την δυνατότητα τα μέλη να ενημερώνονται πλήρως και να λαμβάνουν ηλεκτρονικά απαντήσεις τους σε καθημερινά ερωτήματά που αφορούν θέματα φορολογικού ή λογιστικού, περιεχομένου, ανοίγματος μιας νέας επιχείρησης, μεταβίβαση μιας επιχείρησης, εργασιακά, χρηματοδοτήσεις, εκθέσεις, εκδηλώσεις κλπ. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και το έγκυρο και εξειδικευμένο Επιχειρηματικό Περιεχόμενο είναι προσβάσιμο από τη Δικτυακή του Πύλη www.e-arta.gr και ενημερώνεται καθημερινά ενώ δίνεται η δυνατότητα επιλογής προσωπικού προφίλ ενδιαφερόντων ώστε να αποστέλλεται αυτόματα σε email όλη η σχετική πληροφορία τη στιγμή που δημοσιεύεται.

2. Όσες επιχειρήσεις διαθέτουν προϊόντα μπορούν να συμμετέχουν στην Ηλεκτρονική Αγορά Τοπικών Προϊόντων του Επιμελητηρίου, ενώ τους παρέχεται πλήρες e-shop που διαχειρίζονται οι ίδιοι που συνοδεύεται με προνομιακές τιμές μεταφορικών μέσω courier στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ μπορούν να αποστέλλουν τα προϊόντα τους μέσω μεταφορικής της επιλογής τους ή να τα παραδίδουν οι ίδιοι αν οι αγοραστές είναι κοντά τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ενσωματώνεται πολύ εύκολα σε ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα μιας επιχείρησης διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δημοτικότητα και τη λειτουργικότητα του ενώ συνδέεται και με πληρωμές από πιστωτική κάρτα κατευθείαν στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης.

3. Οι επιχειρήσεις Διαμονής , Εστίασης, Διασκέδασης κλπ μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη προβολή στο νέο Τουριστικό Portal του Επιμελητηρίου που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για όλη την Άρτα. Παρέχεται πλήρης ιστοσελίδα προβολής ενώ για τα καταλύματα δίνεται και η δυνατότητα παροχής συστήματος Online κρατήσεων που μπορεί επίσης να ενσωματώνεται εύκολα σε ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται 2 κανάλια πώλησης δωματίων που ενοποιούνται από ένα ολοκληρωμένο Τουριστικό Ηλεκτρονικό Οδηγό και βοηθούν τον τουρίστα και τον επισκέπτη να βρει κατάλυμα, εστίαση, διασκέδαση και σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής μας.

4. Στα πλαίσια της νέας Δικτυακής Πύλης πραγματοποιείται και Έρευνα αγοράς για να διαπιστωθούν οι ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς, να επισημανθούν τυχόν προβλήματα ή ποιούς συγκεκριμένους τρόπους επιθυμούν οι επιχειρήσεις για να ενημερώνονται από το Επιμελητήριο ή να βοηθηθούν για να προωθήσουν την επιχείρηση τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Για αυτό καλούμε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου, για να ωφεληθεί όλη η Άρτα και να συνεργαστούν με τους τοπικούς συνεργάτες μας που θα τους επισκεφθούν για τη συλλογή υλικού (λογότυπα, φωτογραφίες και κείμενα), για την ιστοσελίδα και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Η Άρτα μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά.

 http://www.e-artas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ