Κάλυψαν τους στόχους οι εφορίες της Ηπείρου


Μέσα στους στόχους που είχαν τεθεί από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών κινούνται οι Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες της Ηπείρου

Τα στοιχεία ανακοινώθηκαν επίσημα από το Υπουργείο και δείχνουν ότι δημόσια έσοδα και ΦΠΑ κινήθηκαν σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.


Ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης δήλωσε αναφορικά με την πορεία της είσπραξης των εσόδων σημείωσε πως «αν και είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία των εσόδων τονίζεται ότι η προσπάθεια πρέπει είναι συνεχής. Μαζί με το ανθρωπινό δυναμικό των ΔΟΥ και τους νομοταγείς πολίτες συνεχίζουμε και δεν εφησυχάζουμε».

ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Η Δ.Ο.Υ Άρτας για το 2013 έχει έσοδα 11.780.000 ευρώ και υπολείπεται ελαφρώς του στόχου που είχε τεθεί καθώς για το ίδιο διάστημα έπρεπε να είχε εισπράξει 12.285.000 ευρώ.  Στην είσπραξη ΦΠΑ ο στόχος υπερκαλύφθηκε κατά 9,5%.

Στην Δ.Ο.Υ. Ηγουμενίτσας (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ-ΦΙΛΙΑΤΩΝ) τα έσοδα ανέρχονται στις 7.417.000 και υπολείπονται ελαφρώς του στόχου, ο οποίος ήθελε τα έσοδα στις 7.766.000 ευρώ.  Η ίδια εφορία υπερκάλυψε τον στόχο και στην είσπραξη ΦΠΑ.

Η Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων (Α' – Β' Ιωαννίνων, Δελβινακίου, Κόνιτσας και Μετσόβου) ξεπέρασε κατά πολύ το στόχο των εσόδων. Εισέπραξε 36.296.000 έναντι των 23.211.000 που ήταν ο στόχος ενώ υψηλές είναι οι επιδόσεις και στην είσπραξη ΦΠΑ, περίπου διακόσιες χιλιάδες περισσότερο από το στόχο.

Η Δ.Ο.Υ Πρέβεζας ( Πρέβεζας, Φαναρίου, Πάργας και Φιλιππιάδας) υπολείπεται του στόχου στα έσοδα. Τα έσοδα για το 2013 ανέρχονται στις 9.520.000 έναντι 10.097.000 που είχε ορίσει το Υπουργείο, όμως και σε αυτή την περίπτωση υπερκαλύφθηκε ο στόχος εισπράξεων από Φ.Π.Α.

Βάσω Σκουλίκα  
 epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ