Τα έχασε όλα η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!


Ο ΣΚΟΥΦΑΣ Κομποτίου έκανε την μεγάλη ανατροπή, κερδίζοντας 0-2 μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας 

Εκεί που όλοι πίστευαν, ότι για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Άρτας, ο σημερινός αγώνας μπαράζ, με την τρίτη της κατάταξης, θα ήταν μια τυπική διαδικασία, επιβεβαίωσης της έναρξης της διαδικασίας ανόδου στην Γ’ Εθνική, οι παίχτες του ΣΚΟΥΦΑ Κομποτίου, είχαν εντελώς διαφορετική άποψη και τα απέδειξαν. 


Επικράτησαν με 0-2 στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Άρτας, αφού πριν είχαν κάνει την άλλη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας τον δεύτερο της κανονικής κατάταξης ΑΟ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ με 1-0.

Για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ χάθηκαν όλα και άντε τώρα να βρεθεί το κουράγιο, να ξαναρχίσει απ’ την αρχή, συνεχίζοντας για μια ακόμη φορά στα χωράφια της τοπικής διοργάνωσης, ενώ οι πάντες συμφωνούν ότι η θέση της είναι στις μεγαλύτερες κατηγορίες, με την ελπίδα ότι κάποτε θα γίνει η ομάδα αντάξια της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ, που διεκδίκησε και την άνοδό της στην Α’ Εθνική.

Απ’ την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κομποτίου, αποδείχτηκε η ομάδα των μεγάλων ανατροπών. Εκεί που δεν το περίμενε κανένας, έβγαλε εκτός παιχνιδιού τον ΑΟ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, όπου ο μεγαλοπαράγοντας Οδ. Δράκος, ούτε που ήθελε κάτι τέτοιο να περάσει απ’ το μυαλό του, έστω και σαν σκέψη. Και επιβεβαίωσαν τον χαρακτήρα της ομάδας των ανατροπών, μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας.

Με μικρή καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι. Ο ήλιος τελικά απέτρεψε του οπαδούς του Σκουφά να πάνε στη μικρή εξέδρα. Πάνω από 1.000 φίλαθλοι στο γήπεδο. 

Τα γκολ: 27΄ 0-1 Ο Μπαλάτσας ανοίγει το σκορ για το Σκουφά με πλασέ. Προηγήθηκε αδράνεια των κεντρικών αμυντικών της Αναγέννησης και σέντρα του Κολιούλη από δεξιά.

94΄ 0-2 ο Τσίρος και λήξη με το Σκουφά πρωταθλητή και την Αναγέννηση να δέχεται την πρώτη ήττα της σεζόν!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αναγέννηση: Παπαχρήστος, Σιαπέρας, Παπαρούνης, Αβραμίδης, Τάσσος, Ευταξίας(50΄ Χρηστογιάννης), Τρούλλης, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Παπακίτσος(76΄ Μανώλης), Σταμούλης.
Σκουφάς: Ζέρβας, Καλπακούλας(69΄ Τσίρος), Βασίλας, Μπαλάφας, Μπαλάτσας, Κολιούλης, Μπάφας, Γούλας, Γιάννενας(56΄ Παπαγιάννης), Γείτονας(87΄ Δήμος), Κυριάκης

Παίχτες και παράγοντες του Κομποτίου, είχαν πιστέψει και σ’ αυτή την ανατροπή, αν κρίνουμε και απ’ τα όσα μας έλεγε το Σάββατο το βράδυ, παράγοντας του Κομποτίου, που θεωρούσε σίγουρη τη νίκη της ομάδας του κι εμείς λέγαμε, πως δεν ξέρει τι του γίνεται. Φάνηκε όμως πως ήξερε πολλά… Απογοήτευση! Κατήφεια και απογοήτευση στις τάξεις της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, μετά το τελικό αποτέλεσμα και τον… χορό των χαμένων ευκαιριών.

Χαρακτηριστικό είναι το σημείωμα, που δημοσιεύτηκε στην αθλητική σελίδα «anagennisiartas.gr» και υπό τον γενικό τίτλο: «Στο ίδιο έργο θεατές», αναφέρει:

 «Όταν τελειώνεις 1ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μάλιστα αήττητος, έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Φτάνεις στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσεις τον 3ο της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Εσύ πας για 2 αποτελέσματα (νίκη - ισοπαλία) και είσαι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ! Εκείνοι πάνε μόνο για την νίκη! Εσύ κουβαλάς στην πλάτη σου μια τεράστια ΙΣΤΟΡΙΑ και έχεις χιλιάδες λαό στο πλευρό σου! Παίζεις στον γήπεδό σου! Διψάς για την αναγέννηση της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ γιατί δεν αξίζει να παίζεις στα αλώνια του Α' Τοπικού! ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ 0-2. ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ»!


 kompoti-skoyf-11b


Ο προπονητής του ΣΚΟΥΦΑ Κομποτίου Νίκου Παλιάτσος, στα χέρια των ποδοσφαιριστών, μετά τη μεγαλειώδη νίκη, μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας.

kompoti-skoyf-11c

Το σφύριγμα της λήξης και οι πανηγυρισμοί παιχτών και φιλάθλων του Κομποτίου αρχίζουν.

kompoti-skoyf-11d


kompoti-skoyf-11e

Τα δύο γκόλ, που έκριναν τον αγώνα. 

Φωτογραφίες απ' τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΡΟΥΝΗ.

Πηγές: gnomiartas.gr
artasport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ