Κατασκευή οδού που συνδέει τη Ράχη με τη Σαλαώρα


Ο Δήμος Αρταίων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Βελτίωση και κατασκευή της οδού που συνδέει την Τοπική Κοινότητα Ράχης με την Επαρχιακή οδό  Άρτας Σαλαώρας», με προϋπολογισμό 1.170.000,00 ΕΥΡΩ.  


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν  τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π) από την έδρα της υπηρεσίας Αυξεντίου & Περιφερειακή οδός, μέχρι τις 14/3/2013.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 19/3/2013 και ώρα 10:00, στα γραφεία της ΔΤΥ Δήμου Αρταίων. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 18.623 ΕΥΡΩ και ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών και τριάντα (30) ημερών μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Το έργο είναι ενταγμένο στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ 2007-2013». Χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Συγχρηματοδοτείται από το  Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς πόρους.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αρταίων. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.arta.gr), στην Κατηγορία «Προκηρύξεις».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης