Λυπάμαι που οι υπέροχοι Ελληνες έγιναν πειραματόζωα!


Είναι ο πραγματικός νικητής  των ιταλικών εκλογών. Είναι ο  άνθρωπος εκείνος που λίγοι αρχικά τον πίστεψαν και όμως κατάφερε το ακατόρθωτο. 

 Μέσα σε ελάχιστο χρονικό  διάστημα, χρησιμοποιώντας κυρίως το διαδίκτυο για να «περάσει» το μήνυμά του στον ιταλικό λαό, ο Μπέπε Γκρίλο έφερε την επανάσταση στην ιταλική πολιτική σκηνή.


Ο Γενοβέζος ανατρεπτικός κωμικός, μετέτρεψε σε… τραγωδία τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση για τους κύριους αντιπάλους του, οι οποίοι υποτίμησαν τη δύναμή του και τον σνόμπαραν χωρίς να μπορούν να φανταστούν την εκπληκτική πορεία που θα διένυε.

Ο Μπέπε Γκρίλο μίλησε στο «ΘΕΜΑ» πριν τις εκλογές, όταν οι δημοσκοπήσεις  τον έφερναν δεύτερο, και έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες, προβλέποντας ότι «η Ελλάδα ήταν η πρώτη που μπήκε στη δίνη των οικονομικών δυνάμεων και θα είναι η πρώτη που θα βγει από αυτή».

Εγινε κωμικός  από καθαρή τύχη, απέκτησε φανατικούς θαυμαστές λόγω του καυστικού  του χιούμορ, όρισε την «V-Day» («Vaffanculo Day») που αφιέρωσε εξαιρετικά στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και μετά την επιτυχία του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με το Κίνημα Πέντε Αστέρων που ηγείται, τρομοκρατεί την άλλοτε κομματική κυριαρχία.

Τι είπε στο ΘΜΑ το πολιτικό φαινόμενο της Ιταλίας ο Γενοβέζος αντισυστημικός Μπέπε Γκρίλο, ο οποίος υποστηρίζει ότι «η έξοδος από το ευρώ δεν είναι ταμπού», ενώ στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης στους Ελληνες οι οποίοι «δέχονται άδικα κατηγορίες από τον ευρωπαϊκό Τύπο».

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ