Και πάλι πρώτος ο Δημήτρης Μπαλωμένος


Μετά την πρόσφατη κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων, ο αρτινός διεθνής αθλητής του taekwondo Δημήτρης Μπαλωμένος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος. 


Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Χαλκίδα στις 23,24/02/2013 και με τη συμμετοχή 1218 αθλητών αποτέλεσαν ένα πολύ επιτυχημένο πρωτάθλημα, δίνοντας τον αέρα της αισιοδοξίας για το μέλλον και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Το πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και οι καλές εμφανίσεις των νέων αθλητών προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές που είχαν κατακλείσει το αθλητικό κέντρο της Χαλκίδας και έδειξαν με αυτό τον τρόπο την καλή δουλειά που γίνεται στους συλλόγους.

Ο Δημήτρης Μπαλωμένος έπειτα από τρεις αγώνες και σημειώνοντας ένα τεχνικό knock-out πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των βαρέων βαρών. Ήταν μια καλή διοργάνωση για τον αρτινό πρωταθλητή και προπονητή, ο οποίος φαίνεται να έχει αναρρώσει μετά την επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα και βαδίζει προς τον επόμενό του στόχο που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Μια ακόμα επιτυχία για την Ολυμπιακή Ακαδημία Άρτας ήταν η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον έφηβο αθλητή Κασσελούρη Στέφανο. Στην πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο και αναγνωρισμένο πρωτάθλημα ο νέος αθλητής κατέκτησε την τρίτη θέση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ