Εντοπίστηκε ο ορειβάτης


Μετά από έρευνες τεσσάρων ημερών το θρίλερ έλαβε τέλος


Εντοπίστηκε λίγο πριν τις τέσσερις ο αγνοούμενος ορειβάτης. Ο εντοπισμός του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε από το ελικόπτερο του Βασίλη Χήτου το οποίο πετούσε μαζί με έναν Ελβετό διασώστη. Την αμέσως επόμενη ώρα θα ξεκινήσει η επιχείρηση για την ανάσυρσή του. 

Αυτή η είδηση αναρτήθηκε στο epiruspost.gr και την υπογράφει η δημοσιογράφος Βάσω Σκουλίκα, η οποία δημοσιεύθηκε πριν από λίγο στις 16.13.

Στη συνέχεια με νέα ανάρτηση στις 17.38 αναφέρεται ότι: "Άμεσα ξεκινά η επιχείρηση για την ανάσυρση του νεαρού ορειβάτη που μετά από έρευνες τεσσάρων ημερών εντοπίστηκε σε χαράδρα της Τύμφης.

Για τον εντοπισμό του αποδείχθηκε καθοριστικής σημασίας η εμπειρία του ενός από τους τέσσερις Ελβετούς αλπινιστές που πετούσε μαζί με τον Βασίλη Χήτο.

Στο Πάπιγκο μεταβαίνει ήδη η αστυνομία ενώ έχει κληθεί και ασθενοφόρο.

Την επιχείρηση ανάσυρση από την απρόσιτη χαράδρα αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου οι τέσσερις Ελβετοί αλπινιστές που έφτασαν από το μεσημέρι. Η παρουσία των Ελβετών, η συσωρευμένη εμπειρία που έχουν από ανάλογες περιπτώσεις αλλά και η εθελοντική προσφορά του Βασίλη Χήτου από χθες το πρωί στην έρευνα αποδείχθηκαν καθοριστικής σημασίας ώστε το θρίλερ που ζει ολόκληρος ο Νομός Ιωαννίνων από το πρωί της Δευτέρας να πάρει τέλος".

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ