«Ξηλώνεται» εγκληματική οργάνωση


Μέλη της και αστυνομικοί, τρεις συλλήψεις στην Κακαβιά 

Μία περίεργη υπόθεση ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται εδώ και μέρες και φαίνεται ότι στην εγκληματική οργάνωση, με πλοκάμια σε πολλές περιοχές της χώρας, εμπλέκονται τουλάχιστον είκοσι οκτώ άτομα.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν, ότι από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έγιναν τρεις συλλήψεις στην Κακαβιά. Οι συλλήψεις έγιναν στη διάρκεια της νύχτας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για μεγάλη εγκληματική οργάνωση, αναμεμειγμένη σε υποθέσεις ναρκωτικών. Στην οργάνωση εμπλέκονται 28 άτομα, μεταξύ αυτών και αστυνομικοί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας αστυνομικός υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη, ο άλλος στο Αγρίνιο ο τρίτος στο Βόλο.

Πρόκειται για τον προϊστάμενο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου (αστυνόμο Β`) και για δύο αρχιφύλακες.

Ο ένας υπηρετεί στο Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και ο άλλος στην Ασφάλεια Αγρινίου. Τα μέλη της σπείρας είναι στην πλειονότητά τους Έλληνες, υπήκοοι Αλβανίας, Ρομά και ημεδαποί από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκαν όπλα, χασίς, ηρωίνη, κοκαΐνη καθώς και χρηματικά ποσά. Οι έρευνες συνεχίζονται.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης