Από Δεκέμβριο η σύνδεση Ηγουμενίτσας - Τεργέστης


Τη νέα γραμμή σύνδεσης μεταξύ Τεργέστης – Ανκόνας – Ηγουμενίτσας – Πάτρας εγκαινιάζουν το Δεκέμβριο οι Μινωικές Γραμμές. 


Όπως ανακοινώθηκε, με αυτή τη νέα στρατηγική κίνηση, η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία MINOAN LINES, η οποία αποτελεί μέλος του Ομίλου Grimaldi, ηγέτη στο χώρο των θαλάσσιων μεταφορών μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, ενισχύει τη θέση της στο χώρο της ακτοπλοΐας παρέχοντας μίας μοναδικής σημασίας σύνδεση μεταξύ της Ελλάδας και της Βόρειας Ιταλίας.

Η νέα θαλάσσια σύνδεση, θα εξυπηρετείται από τα ήδη δρομολογημένα cruise ferries της εταιρείας στη γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Αγκώνα, CRUISE EUROPA και CRUISE OLYMPIA, καθώς και από το υπερσύγχρονο EUROPA LINK. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ήδη υπάρχουσα γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Αγκώνα της εταιρείας, που εξυπηρετεί καθημερινά το επιβατικό και εμπορευματικό κοινό, προστίθεται ένας νέος σταθμός, το λιμάνι της Τεργέστης με τρεις αναχωρήσεις την εβδομάδα από Ιταλία και Ελλάδα αντίστοιχα.

Το CRUISE OLYMPIA με το αδελφό του πλοίο CRUISE EUROPA, αποτελούν τα μεγαλύτερα cruise ferries, που είναι δρομολογημένα στη Μεσόγειο, προσφέροντας υψηλά standards όμοια με αυτά των κρουαζιερόπλοιων, τόσο ως προς τον εξοπλισμό και τις παρεχόμενες υπηρεσίες εν πλω όσο και ως προς το μεταφορικό τους έργο. 

Το τρίτο πλοίο που θα εξυπηρετήσει τη νέα αυτή σύνδεση, το υπερσύγχρονο EUROPA LINK, αποτελεί σημαντικό εμπορικό πλεονέκτημα, με ολική χωρητικότητα 4.200 γραμμικών μέτρων και μεταφορική ικανότητα 250 φορτηγών οχημάτων περίπου.

epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης