Αναβλήθηκε η αγωγή Παπανδρέου κατά Καμμένου για τα CDS


«Για ακόμη μια φορά το μέλος της οικογένειας, που φέρεται ως συμμορία, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου δεν προσήλθε στο δικαστήριο, δεν προσήλθε ενώπιον της Δικαιοσύνης. 

Δεν τολμά να μας κοιτάξει στα μάτια» τόνισε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά την αναβολή της δίκης του με τον Αντρίκο Παπανδρέου για τα CDS. 


 «Ο υπάλληλος της εταιρίας των brokers που αγόρασαν τα CDS δηλαδή τα ασφάλιστρα κινδύνου που πόνταραν στην πτώχευση των Ελλήνων, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου, υπάλληλος της εταιρίας UNIGESTION, έκανε αγωγή προκειμένου να απειλήσει εμένα προσωπικά αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες για να μην μιλούμε» δήλωσε σε έντονο τόνο ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

 «Ο ίδιος και η οικογένεια του διέπραξαν οικονομικό έγκλημα γιατί τα ασφάλιστρα κινδύνου αυτά της εταιρίας στην οποία εργάζεται πουλήθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με απόφαση του αδερφού του, πρωθυπουργού της Ελλάδος τότε Γεώργιου Παπανδρέου, ο οποίος είχε προαποφασίσει να μπει η Ελλάδα στον Μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, γνώριζαν δηλαδή εκ των προτέρων ότι θα απογειωθούν οι τιμές των spreads άρα εκείνοι που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας θα γίνονταν δισεκατομμυριούχοι» συμπλήρωσε ο Κ. Καμμένος. 

 «Είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει θα έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης, θα έρθουν ενώπιον της ποινικής και αστικής δικαιοσύνης αλλά θα έρθουν και ενώπιον της λαϊκής δικαιοσύνης, δεν θα ξεφύγει κανείς τους» κατέληξε ο κ. Καμμένος. 

star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης