....Ο Γιωργάκης και τα παϊδάκια (φώτο)


Στην Πάτμο έκανε φέτος μέρος των διακοπών του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. 

Mε σπορ ντύσιμο, με το γνωστό σακίδιο στην πλάτη, το οποίο δεν αποχωριζόταν ούτε σε συνόδους κορυφής, με τα βιβλία και το laptop του, έφτασε στο νησί στις 21 Ιουλίου και έμεινε εκεί για 15 ημέρες περίπου. 


Μαζί του ήταν η σύζυγός του Αντα. Φιλοξενήθηκε στο εξοχικό σπίτι του επιχειρηματία Τάκη Αθανασόπουλου, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλη την οικογένεια Παπανδρέου, αφού πολλά καλοκαίρια στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει τον Ανδρέα και τον Νίκο Παπανδρέου με τις συζύγους τους.



Ο πρώην πρωθυπουργός δεν άλλαξε τις συνήθειές του. Εκανε τζόγκινγκ και ποδήλατο, ενώ ανέβηκε και σε καΐκι, προκειμένου να εξερευνήσει και τις πιο απόμακρες παραλίες. Στο νησί πήγε για λίγες ημέρες και η κόρη του Μαργαρίτα. Παρότι που η βίλα του Τ. Αθανασόπουλου βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο, ο ίδιος μαζί τη σύζυγό του κατέβηκαν πολλές φορές στη Χώρα.



Πιασμένοι πότε πότε από το χέρι, άλλες φορές αγκαλιά, έδειχναν ότι είναι ένα αγαπημένο και χαλαρό ζευγάρι. Δεν είχαν σταθερή επιλογή στα εστιατόρια που γευμάτιζαν, δοκίμασαν θαλασσινά στην ταβέρνα «Ο Γιάγκος», αλλά και κρεατικά σε άλλες ταβέρνες. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πάντα προσεκτικό στη διατροφή του πολιτικό να απολαμβάνει παϊδάκια σε παραλιακή ταβέρνα.



Μετά την Πάτμο, ο Γ. Παπανδρέου επισκέφτηκε έναν προσφιλή για εκείνον τόπο διακοπών, τη Σέριφο. Είναι από τα νησιά που επέλεγε να πηγαίνει για διακοπές και όταν ήταν πρωθυπουργός.



http://www.real.gr/
ofono.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης