Όσο υπάρχουν άνθρωποι...


Σαν από μηχανής θεός βρέθηκε ο δισεκατομμυριούχος Ty Warner μπροστά σε μία ομογενή Ελληνοαμερικανίδα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με τους νεφρούς της... 
 
...και είχε μεγάλη ανάγκη από χρήματα για να κάνει τη θεραπεία με βλαστοκύτταρα, καθώς έχει αποκλειστεί η μεταμόσχευση, εξαιτίας προηγούμενου ιστορικού της με καρκίνο του δέρματος.

Όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας», ο Warner τριγύριζε «χαμένος» με το αυτοκίνητο του, στη Σάντα Μπάρμπαρα, και μπήκε σ' ένα παρκινγκ για να ζητήσει οδηγίες για το πού πρέπει να κατευθυνθεί. Εκεί, συνάντησε την Τζένιφερ Βασιλάκος, η οποία μοίραζε φυλλάδια, προσπαθώντας να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για την θεραπεία που χρειαζόταν.


Σύμφωνα με την «
Haffington Post», οι δυο τους βρέθηκαν να συζητούν το πρόβλημα υγείας της Τζένιφερ, που περνούσε 14 ώρες την εβδομάδα στην αιμοκάθαρση και ήλπιζε να συγκεντρώσει χρήματα για τη θεραπεία, εκτός ΗΠΑ, καθώς κανένα νοσοκομείο εκεί δεν μπορούσε να τη βοηθήσει.

Αφού τού έδωσε οδηγίες για το πού θα κατευθυνθεί, ο Warner της έκοψε μία επιταγή των 50 δολαρίων και υποσχέθηκε ότι θα «επιστρέψει» με περισσότερα. Όταν η Βασιλάκος έλαβε με το ταχυδρομείο το τσεκ των 20.000 δολαρίων ξέσπασε σε λυγμούς, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.


Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο Ty Warner εξήγησε ότι η δωρεά του δεν αφορούσε μόνο την Τζένιφερ, αλλά ήταν και μία προσπάθεια να αφυπνίσει τον κόσμο σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας, όπως τα βλαστοκύτταρα.


H Τζένιφερ Βασιλάκος ήδη βρίσκεται σε κλινική του εξωτερικού και υποβάλλεται σε θεραπεία. Όπως έγραψε η ίδια στο blog της, όταν επιστρέψει στις ΗΠΑ θα δώσει το όνομα της κλινικής, που της συνέστησε η Διεθνής Ιατρική Μοριακή Ένωση.
 
real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ