ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Δολιοφθορά στη νεροτροβιά της Μικροσπηλιάς!

Φώτο "Αετός": Μικροσπηλιά-νεροτροβιά

Άγνωστος έσπασε τις κλειδαριές και έκλεισε τις αντλίες που τροφοδοτούν με νερό το Βατάτσι για να πηγαίνει όλο το νερό στη Μικροσπηλιά!


Το απίστευτο και συνάμα πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη προχθές το πρωί

Ο άγνωστος εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπισε και φέτος το χωριό με την έλλειψη νερού ανέβηκε στη νεροτροβιά, έσπασε τις κλειδαριές που φυλάσσονται οι αντλίες που τροφοδοτούν με νερό την Μικροσπηλιά και τους συνοικισμούς και έκλεισε την αντλία νερού του οικισμού Βατάτσι με σκοπό να τροφοδοτηθεί με όλη την ποσότητα νερού η Μικροσπηλιά! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Βατάτσι να μείνει για ώρες ολόκληρες χωρίς νερό προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους του οικισμού!

Αν παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα στην Μικροσπηλιά τότε τι άλλο να περιμένουμε στο μέλλον;

Τι φταίει όμως που και φέτος το χωριό αντιμετώπισε προβλήματα με την ύδρευση που είχε σαν αποτέλεσμα να μένουν για ώρες τα σπίτια χωρίς νερό;

Φταίει φυσικά το Τοπικό Συμβούλιο που σταμάτησε να μετράει τα ρολόγια από τα σπίτια και να επιβάλει πρόστημα σε αυτούς που ξεπερνούν τα συγκεκριμένα κυβικά νερού που είχαν οριοθετηθεί για το κάθε νοικοκυριό στο χωριό.

Φταίμε όμως και εμείς που ενώ γνωρίζαμε πως το χωριό αντιμετωπίζει προβλήματα με το νερό κάναμε αλόγιστη χρήση του και συγκεκριμένα τον Δεκαπενταύγουστο που την περίοδο αιχμής π.χ. κάποιοι παίζανε μπουγέλο με τα λάστιχα!

http://taneatismikrospilias24.weebly.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ