Εξωγήινοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες;


Κάτι περίεργο φαίνεται πως συνέβη στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Την ώρα που τα πυροτεχνήματα κατέκλυσαν την οροφή του σταδίου, όπως φαίνεται και στην εικόνα, ένα άγνωστο μεταλλικό αντικείμενο έκανε την εμφάνισή του στο βραδινό ουρανό του Λονδίνου. (ΒΙΝΤΕΟ)




Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς ενδέχεται να είναι το μεταλλικό αυτό αντικείμενο που έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό και κινούμενο με αργούς ρυθμούς κατευθύνθηκε πάνω από το στάδιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.


Οι απόψεις διίστανται, πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για την εμφάνιση εξωγήινων ενώ άλλοι αναφέρουν ότι πρόκειται απλώς για ένα αερόστατο από αυτά που κινούνται τις τελευταίες μέρες στον ουρανό του Λονδίνου.


Μια θεωρία κάνει λόγο για ένα «διαστημόπλοιο» το οποίο όπως αναφέρει το Examiner.com αποτελεί ένα μικρό αερόστατο που χρησιμοποιείται από ένα ειδησεογραφικό κανάλι με σκοπό να συγκεντρώσει υλικό.


Το περιστατικό ήρθε αμέσως μετά το πέρας της περασμένης Παρασκευής όπου στο Ολυμπιακό Πάρκο και πιο συγκεκριμένα στο στάδιο Στράτφορντ του Λονδίνου και ώρα 12:30 παρατηρήθηκε ένα παρόμοιο γεγονός.


Λίγες εβδομάδες πριν, ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες  του Ηνωμένου Βασιλείου που ασχολείται με τις άγνωστες αυτές οντότητες, προέβλεψε ότι τα γεγονότα αυτού του καλοκαιριού θα ήταν η απαρχή για να μπορέσουν οντότητες από άλλους πλανήτες να κάνουν την εμφάνισή τους στην ανθρωπότητα.


Δείτε το βίντεο:




Πηγή: DAILY MAIL

http://www.real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης