ΡΑΔΟΒΥΖΙΑ: Εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την επιτυχία


Τεράστια ήταν η προβολή σε ολόκληρο τον πλανήτη του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας με σχεδόν μηδενικό κόστος.


Επειδή πολλοί αναρωτιούνται για το οικονομικό κόστος των εκδηλώσεων στην Κοιλάδα του Αχελώου, άλλοι καλόβουλα αλλά και κάποιοι κακόβουλα επικοινωνήσαμε με τους διοργανωτές οι οποίοι μας ενημερώσανε... 


...ότι το συνολικό κόστος καλύφθηκε από το Γραφείο του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα- ο Διευθυντής του Γραφείου Λεωνίδας Αντωνακόπουλος ήταν παρών στη Μεγαλόχαρη- και από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.


Ο δε Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη φιλοξένησε και ανέλαβε τα έξοδα παραμονής των προσκεκλημένων καθώς και τους χώρους πραγματοποίησης των εκδηλώσεων.  

Το κόστος το οποίο ανέλαβε το ΕΚ και ΕΕ και το οποίο πλήρωσαν απευθείας στην εταιρεία η οποία κέρδισε την προσφορά (Δημιουργία Σκηνικών, 6κάμερο τηλεοπτικό Βαν, Δορυφορικό Βαν, συχνότητες στο δορυφόρο κλπ, περίπου 20 εργαζόμενοι για δύο ημέρες εργάστηκαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων) ήταν 10000 ευρώ για το ΕΚ και 4500 ευρώ για την ΕΕ.


Ο δε συντονιστής της εκδήλωσης Αντώνης Κοσσυβάκης καθώς και οι άνθρωποι του Συλλόγου κάτω Συνοικιών Μεγαλόχαρης, οι Αργιθεάτες Μουσικοί που έπαιξαν στο δείπνο που παρέθεσε ο Δήμος στους φιλοξενούμενους, οι κάτοικοι που φιλοξένησαν τους προσκεκλημένους, οι δημοσιογράφοι πού ήρθαν και βοήθησαν στην προβολή της περιοχής, ο Αργιθεάτης Μενέλαος Παπαδημητρίου και οι ομιλητές της 24 Ιουλίου εργάστηκαν όλοι τους αφιλοκερδώς για να στηρίξουν αυτή την Περιοχή. Επίσης μας τόνισαν ότι η διαφάνεια και η διαύγεια υπάρχει από την ίδρυση όλων των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο της καμπάνιας πληροφόρησης για να ενημερώνονται οι Ευρωπαίοι πολίτες για τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.




Η ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΚΗ - ΑΓΡΑΦΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΖΥΓΙΑ των Στέλιου Κωφού, Γιάννη Κατσή, Γιώργου Μαυρατζά, Γιώργου Νάκου, Αποστόλη Μαυρατζά και Σωτήρη Καλόγερου αφιλοκερδώς και ιδίοις εξόδοις έπαιξαν Θεσσαλική και Ηπειρώτικη μουσική και τραγούδια, μα και Κρητικη ακόμα!!! 

Αυτό έγινε στην Ελάτη Άρτας μετά το δείπνο που παρέθεσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλλίκας στους προσκεκλημένους.

 Η εκδήλωση αυτή κινηματογραφήθηκε από τον Γιώργο Κουβαρά και τον Ανέστη Νάκο

Σχόλια

  1. Αυτή η κουτοπονηριά της περιοχής ΔΕΝ μας αφήνει χρόνια τώρα να αναπτυχθούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ.... Κι' αν έτσι συνεχίσουμε ποτέ άσπρη μέρα δεν θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης