ΣΟΚ: Γυμνός στο κέντρο της Αθήνας (pic)


Μια σοκαριστική εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Και δυστυχώς δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ.


Είναι αληθινή φωτογραφία και τραβήχτηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στις 9.40, στην συμβολή των οδών Ακαδημίας και Βουκουρεστίου!

Έτσι, την απόλυτη δημόσια διαπόμπευση βίωσε ένας άνδρας, πιθανότατα βορειοαφρικανικής καταγωγής, ο οποίος, στις 09:30 εθεάθη να τρέχει ολόγυμνος στην οδό Ακαδημίας. Όσοι τον είδαν αναφέρουν ότι από το στόμα του έτρεχε αίμα, ενώ τον κυνηγούσαν γύρω στα δέκα άτομα, κατά πάσα πιθανότητα τοξικομανείς.

Στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Ακαδημίας, εξαντλημένος από το κυνηγητό ο γυμνός άντρας πέφτει κάτω. Η ομάδα που τον ακολουθούσε σκορπίζει.


Αυτόπτης μάρτυρας στο τραγικό περιστατικό ένας δικηγόρος που εργάζεται σε γραφείο στην περιοχή, ο οποίος απαθανάτισε την απίστευτη σκηνή με τη φωτογραφική του μηχανή.


«Αμέσως κάλεσα την αστυνομία. Ήρθε μετά από περίπου ένα τέταρτο μαζί με ασθενοφόρο Πέρα από το σοκαριστικό της εικόνας, τέτοιες σκηνές είναι βούτυρο στο ψωμί ακροδεξιών οργανώσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Άγνωστο παραμένει το τι προηγήθηκε της καταδίωξης, ενώ εικασίες κάνουν λόγο για κάποια κλοπή που επιχείρησε να κάνει ο άνδρας ή για κάποια δοσοληψία που είχε να κάνει με ναρκωτικά.

 


Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία που τράβηξε ο Γιάννης Τσαμίχας, πρόεδρος του ελληνοϊταλικού επιμελητηρίου και δημοσιεύει το aixmi.gr.


fetcher_1606

http://www.newsbomb.gr
http://www.madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ