Ένοπλη συμπλοκή στην Κηφισιά - Συνελήφθη ο ένας δράστης


Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση ένοπλης συμπλοκής, με έναν αστυνομικό τραυματία, που έγινε μετά από ληστεία στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη, στην οδό Ζίτσης 3 στη Κηφισιά.


Πριν από λίγο, σημειώθηκε και δεύτερη ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και των ληστών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας από τους δύο ένοπλους, ενώ ο δεύτερος αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς, όπου προσπάθησε να διαφύγει μέσα από αυλές σπιτιών.


Τα γεγονότα ξεκίνησαν λίγο μετά τη μιάμιση το μεσημέρι, όταν δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι του προπονητή, ακινητοποίησαν τον πεθερό του, τη σύζυγό του και ένα από τα ανήλικα παιδιά του και άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα.


Στο σπίτι, όμως, ήταν και ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Δώνη, 15 ετών, ο οποίος βγήκε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους δράστες και ζήτησε βοήθεια από τη φρουρά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μένει στο διπλανό σπίτι.


Οι φρουροί ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και στο σημείο έφτασε γρήγορα περιπολικό.


Οι ληστές για να ξεφύγουν, πήραν για λίγο μαζί τους τον πεθερό του προπονητή, τον οποίο όμως άφησαν και άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στο πόδι έναν αρχιφύλακα.


Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και τραυμάτισαν στο χέρι έναν από τους δράστες, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας.


Ακολούθησε καταδίωξη από τις δυνάμεις που έφτασαν στην περιοχή, μέσα στο ρέμα του Κοκκιναρά, ενώ, κοντά στην εκκλησία της Παναγίας Ελευθερώτριας οι αστυνομικοί βρήκαν κοσμήματα και αίματα.


Στις 15:20  οι δράστες εντοπίστηκαν στη διασταύρωση των οδών Χειμμάρας και Ιθάκης, στην Κηφισιά, όπου έγινε η δεύτερη ένοπλη συμπλοκή. Στο σημείο εκείνο συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες, ο οποίος είναι τραυματισμένος, ενώ θεωρείται πιθανόν ότι έχει τραυματιστεί και ο δεύτερος που αναζητείται.


Ο αρχιφύλακας που τραυματίστηκε διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.


Αλεξίου Νάντια
 http://www.real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ