"ΣΚΟΥΦΑΣ": Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε...

Με δελτίο τύπου ο Μ/Φ Σύλλογος «Σκουφάς» για τις εκδηλώσεις με τίτλο "ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΧΟΡΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ 2012" αναφέρει: " Για μια ακόμη φορά (δεκάτη έκτη στη σειρά), η ΠΑΡΑΔΟΣΗ μέσα από το ΧΟΡΟ και το ΤΡΑΓΟΥΔΙ ήταν συνεπής στο ραντεβού της  με το κοινό της πόλης μας. 


Ο Μ/Φ Σύλλογος  «ΣΚΟΥΦΑΣ» ήταν και πάλι εδώ. Πιστεύουμε ότι σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα, οικονομικής φύσεως κυρίως, εργαστήκαμε με ενθουσιασμό, πίστη και ευαισθησία απέναντι στην πολιτιστική μας κληρονομιά. Με τη στήριξη και συμπαράσταση κάποιων ανθρώπων (επαγγελματιών, επιχειρηματιών, εμπόρων) οι οποίοι κάθε χρόνο στέκονται δίπλα μας σ’ αυτή την προσπάθεια. Αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά δημόσια.
 

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας  και το Δήμο Αρταίων για την οικονομική τους στήριξη, επίσης την 18η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για την παραχώρηση του αύλειου χώρου της Παρηγορήτριας και τον ART TV για την τηλεοπτική του κάλυψη.

Ευχαριστούμε επίσης  τους χορηγούς :
-Pro Bank                                       -    Βιομηχανία γάλακτος Καράλης  ΑΕ
-Café  Vitro                                   -    Αρτοποιείο Αθανασίου  Τσαβαλά
-Café Goa–Prestige                       -    Αρτοποιείο  Γεωργίου  Παππά
-Café  Εν Άρτη                         -    Φυτώρια  Ευστρατίου  Βίτσιου
-FUEGO                                        -    Γεωργικά φάρμακα  Ευσταθίου Κικιώνη
-Ταβέρνα Σπύρου  Μπασιάκου       -    Ηλεκτρικά  είδη  Θεόδωρου Σκέντου
-Ραδιοφωνικό σταθμό  ΜΕΛΩΔΙΑ  FM 101,1

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του  Δ.Σ. του Μ/Φ Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» ευχαριστούν τους πολυάριθμους φίλους του Συλλόγου που όχι μόνο προσήλθαν μαζικά στις εκδηλώσεις του, αλλά συμμετείχαν ενεργά καθ’ όλη την διάρκεια, εντυπωσιάζοντας ακόμη και τους συμμετέχοντες χαρίζοντας σε όλους μας μια αξέχαστη βραδιά, απ’ αυτές που μένουν αναλλοίωτες στην μνήμη, όσα χρόνια κι αν περάσουν". 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ