ΠΡΕΒΕΖΑ: Σήμερα εμανίζεται η χορωδία του Δ.Σ. Αθηνών


Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με στίχους αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών και με τη συμμετοχή της χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών , διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πρέβεζα» και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας, σήμερα Σάββατο, στις 9 το βράδυ, στην Πλατεία Ανδρούτσου, στο πλαίσιο για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Πρέβεζας. 


Η ιστορική χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών σε διδασκαλία και διεύθυνση του δικηγόρου - καθηγητή μουσικής Δημήτρη Καρούζου θα αποδώσει παραδοσιακά τραγούδια από την Μικρά Ασία, Κρήτη, Κωνσταντινούπολη, Θράκη, ρεμπέτικα των Βαρβακάρη και Τσιτσάνη αλλά και έντεχνα τραγούδια των Χατζηδάκη, Λοΐζου, Μαρκόπουλου, Θεοδωράκη και κ.α. Η Χορωδία συνοδεύεται από την Ορχήστρα Ελληνικών Μουσικών Οργάνων την οποίοι αποτελούν κορυφαίοι σολίστ. 

Τα μέλη της χορωδίας είναι άνδρες και γυναίκες δικηγόροι της μάχιμης δικηγορίας, που περικόπτουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και επιμένουν εδώ και μια δεκαετία να ανταμώνουν σε μια συντροφιά, να ανταμώνουν και τις φωνές τους αρμονικά με σκοπό να μας μεταφέρουν για λίγη ώρα σε ένα μελωδικό ταξίδι ψαλμών και τραγουδιών της Ελλάδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ