Απεβίωσε ο άνδρας που έπεσε από την Ακρόπολη


 -Σοκ από την αυτοκτονία ναυτικού στην Άνδρο

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, ο άνδρας ο οποίος το πρωί έπεσε στο κενό από τον βράχο της Ακρόπολης και διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος, με κατάγματα στο κεφάλι και το σώμα του, στον Ερυθρό Σταυρό, όπου κατέληξε.


Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 42χρονο, τραπεζικό υπάλληλο. Το πρωί πήγε κανονικά στην εργασία του, αλλά κάποια στιγμή είπε στους συναδέλφους του ότι είχε κάποια δουλειά και έφυγε.


Λίγη ώρα αργότερα, έπεσε από τον βράχο της Ακρόπολης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Πάνω του βρέθηκε μόνο ένα σημείωμα με τα στοιχεία του. Για τις συνθήκες της πτώσης διενεργείται προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές.


Σοκ από την αυτοκτονία ναυτικού στην Άνδρο

Ακόμα ένα θύμα προστέθηκε στη λίστα θανάτου, λόγω κρίσης. Ναυτικός ετών 31 έβαλε τέλος στη ζωή του πριν το γάμο του, λόγω οικονομικού αδιεξόδου.


Μακραίνει η λίστα θανάτου με πολλούς συμπολίτες μας να βάζουν τέλος στη ζωή τους, εξαιτίας του οικονομικού αδιεξόδου που έχει προκαλέσει η κρίση.


Αυτή τη φορά, τα δυσάρεστα νέα έρχονται από νησί των Κυκλάδων. Ο χαμός ενός 31χρονου νέου από το Γαύριο Άνδρου, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μερικά 24ωρα (έβαλε θηλιά στο λαιμό του και κρεμάστηκε), προκάλεσε σοκ στους κατοίκους.


Ο ίδιος σύμφωνα με μαρτυρίες συμπολιτών του, ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φυσικά δεν είχε δώσει αφορμή για αυτά που θα επακολουθούσαν.


Ναυτικός στο επάγγελμα και αρραβωνιασμένος – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – έφυγε αιφνιδιάστηκα βυθίζοντας σε πένθος τους δικούς του ανθρώπους και την τοπική κοινωνία του νησιού, λίγες μάλιστα ημέρες πριν το θρησκευτικό του γάμο.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επέλεξε να κάνει το απονενοημένο βήμα, διότι το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος, αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα. Είχε εργασθεί σε πολλά πλοία της ακτοπλοΐας ως λογιστής, με τελευταίο το Superferry ΙΙ. 



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ