Απόδραση στα Τζουμέρκα και διαμονή στη "ΘΕΑΣΙΣ"!!


Οι αγροτουριστικές κατοικίες Theasis Igloo στα Τζουμέρκα λειτουργούν στη θέση Συγγενά Κτιστάδων Άρτας από το Δεκέμβριο του 2007. 

Πρόκειται για κτίρια που έχουν σχεδιαστεί με βάση τις αρχές της οικοδυναμικής και που για την κατασκευή τους έχουν χρησιμοποιηθεί αρχέγονα υλικά: Ξύλο και Πέτρα, υλικά τα οποία αφθονούν στη γύρω περιοχή, στην Άρτα και την Ήπειρο ολόκληρη.



Διαμένοντας κανείς στο «ΘΕΑΣΙΣ» στα Τζουμέρκα του δίνεται η ευκαιρία να μυηθεί στο μεγαλείο του σύμπαντος. Σε μια περιοχή με μηδενική φωτορρύπανση, μακριά από τα φώτα της πόλης και με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου skywatcer 10 ιντσών, μπορείτε να εξερευνήσετε τη Σελήνη, τους πλανήτες καθώς και διάφορα άλλα ουράνια σώματα.


Οι αγροτουριστικές κατοικίες «ΘΕΑΣΙΣ» αποτελούνται από 4 αυτόνομες κατοικίες χτισμένες στη μέση μιας ειδυλλιακής κοιλάδας με έλατα, κάτω ακριβώς από την επιβλητική οροσειρά των Τζουμέρκων. Αυτό που κάνει πραγματικά ξεχωριστή την διαμονή στο ΘΕΑΣΙΣ είναι ο πρωτότυπος τρόπος κατασκευής καθώς και οι ιδιαίτερες δραστηριότητες που αναπτυσονται.


Οι κατοικίες είναι στρογγυλές και πυραμοειδείς για την σωστή ροή της ενέργειας στον χώρο. Έχουν γυάλινη οροφή που προσφέρει την θεά του έναστρου ουρανού. Τις βραδιές που έχει φεγγάρι, αυτό κάνει πραγματικά βόλτα πάνω από τα κρεβάτια των κατοικιών.


Στις κατοικίες μπορεί κανείς να γευτεί παραδοσιακά προϊόντα όπως μέλι δικής μας παραγωγής, μαρμελάδα από κράνα, ζυμωτό ψωμί κ.λ.π. Επίσης έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει συγκεκριμένες μελισσοκομικές εργασίες (άνοιξη, καλοκαίρι), να μάθει για την ζωή των μελισσών και να γευτεί προϊόντα της κυψέλης (γύρη, κερί, προπολη, μέλι).


Σας περιμένουμε λοιπόν, για να γνωρίσετε και εσείς τις μοναδικές ομορφιές της περιοχής μας, αλλά και τα πραγματικά πρωτότυπα καταλύματα μας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι προσφορές του καλοκαιριού από το ΘΕΑΣΙΣ!
50E για καθε igloo που μπορεί να φιλοξενήσει 2-3 ενήλικες η` οικογένεια με 2παιδια!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948682910 κ. Νίκος Ζάψας

Δείτε περισσότερα και φώτο: http://www.theasis-igloo.com/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ