Μαθαίνουν ελληνικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων


Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υποδέχεται 80 σπουδαστές τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου στις 09:30 π.μ., οι οποίοι θα λάβουν μέρος κατά το μήνα Ιούλιο στα θερινά προγράμματα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.

Η τελετή έναρξης θα γίνει στο Αμφιθέατρο του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος» με την παρουσία του Προέδρου του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. Καθηγητή κ. Γεώργιο Καψάλη, Αντιπρύτανη, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό, μελών του Δ.Σ. του Κέντρου, των Ε.Υ./Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου κ. Αγγελικής Παναγοπούλου, Λέκτορα του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας και κ. Παναγιώτη Καγιαλή, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φιλολογίας, καθώς και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Κέντρου.

Τα δύο προγράμματα θα υλοποιηθούν από τις 2 έως τις 27 Ιουλίου 2012. Πρόκειται για το πάγιο αυτοχρηματοδοτούμενο Θερινό Πρόγραμμα του Κέντρου, με τη συμμετοχή 65 αλλοδαπών σπουδαστών από 24 χώρες και το πρόγραμμα των Νέων Απόδημων Ηπειρωτών με τη συμμετοχή 15 σπουδαστών από 5 χώρες (Αμερική, Αυστραλία, Γερμανία, Ν. Αφρική, Ολλανδία). 

Σημειώνεται ότι το Πρόγραμμα των Απόδημων Ηπειρωτών υλοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά ενώ από τον Ιούλιο του 2009 έχει υπογραφεί Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, το οποίο έχει θέσει το εν λόγω Πρόγραμμα υπό την αιγίδα του.

http://www.epiruspost.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ