Με εναέριες εκπλήξεις η 6η ποδηλατοβόλτα των GAP

Οι G.A.P. είναι μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν το ποδήλατο, απευθύνονται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλουν να απολαύσουν μια βόλτα παρέα με άλλους ποδηλάτες. 

Οι G.A.P. έχουν πραγματοποιήσει 5 ποδηλατοβόλτες, δίνοντας σε όλους το μήνυμα «μην κάνεις την ζωή σου ποδήλατο, κάνε το ποδήλατο ζωή σου» και ετοιμάζονται για την 6η η οποία είναι κάπως διαφορετική και θα γίνει στης 3 Ιουνίου 2012.



Κατά την βόλτα:
Ένα εγχείρημα με τόσους διαφορετικούς ανθρώπους δεν είναι εύκολη υπόθεση. υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται οι οποίοι υπάρχουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάθε φορά που οργανώνεται μια βόλτα γνωστοποιείται πρώτα στην σελίδα μας η οποία αριθμεί περίπου 970 μέλη.


Η πόλη της Άρτας μια μικρή, όμορφη επαρχιακή πόλη δεν αντιμετωπίζει κυκλοφοριακά προβλήματα και μπορείς εύκολα να μετακινηθείς με το ποδήλατο. Με τον τρόπο αυτό κάνεις αρχικά καλό και στον εαυτό σου και στο περιβάλλον και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε. Πλέον οι επαρχιακές πόλεις αφομοιώνουν το ποδήλατο ως τρόπο ζωής και δίνουν το μήνυμα ότι το ποδήλατο ζει.

"Το όνομά μας παραπέμπει σε όνομα κάποιου πολιτικού ή στην επωνυμία μιας μάρκας ρούχων, εμείς δεν είμαστε τίποτα από όλα αυτά. Είμαστε μια παρέα ανθρώπων που αγαπάει το ποδήλατο και έχει σαν στόχο την ανάδειξή του ως μέσο μεταφοράς, εξοικονόμησης ενέργειας και πάνω απ' όλα ψυχαγωγίας! 

Όλοι μας ξέρουμε ότι το ποδήλατο κάνει ¨μόνο καλό¨ σε εμάς αλλά και στο περιβάλλον.
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη μέρα που μια ιδέα να κάνουμε ποδηλατοβόλτες την κάνατε πραγματικότητα. Το ποδήλατο βγήκε από την αποθήκη και πλέον έχει πάρει τη θέση του και πάλι στη ζωή μας, από μια βόλτα ένα σαββατιάτικο απόγευμα μέχρι σε καθημερινή χρήση. 

Εκτός από το ποδήλατο πολλές είναι οι δραστηριότητες που μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε στην Άρτα..!! Και να σου που κάτι από ψηλά έρχεται και μας συναντά. "ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ!!" Ωωωωωωωω ΝΑΙ!! ! Έτσι λοιπόν οι G.A.P. σε συνεργασία με την Αερολέσχη Άρτας και την ομάδα flyparapente ετοιμάζουν μια megaβόλτα που θα τα έχει ΟΛΑΑΑ!! Ποδήλατο... Παραπέντε .... Παραμοτέρ!!! 

"Το ποδήλατο στα SKY..!!!" Για καλή μας τύχη.. συνοδοιπόρους σε αυτό το event θα έχουμε και άτομα που θα πραγματοποιούν αναρρίχηση!!!!! Καθώς και μέσω νερού με κανο-καγιακ.......... εκείνη τη μέρα θα τα κάνουμε ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

SUrpRiSe!!!! Στη μέση της διαδρομής θα γίνει κλήρωση όπου ο/η τυχερός/ή θα έχει την ευκαιρία να δει τη συνέχεια από ψηλά!!!!!!!!!!
 

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ασυνόδευτα παιδιά δεν παίρνουν μέρος!!

Στην Άρτα κάνουμε ποδήλατο, κάνουμε αναρρίχηση , κάνουμε κανό και πετάμε με αλεξίπτωτο πλαγιάς...... Μπορούμε και τα συνδυάζουμε όλα μαζί , με τον πιο πρωτότυπο και συναρπαστικό τρόπο...Αναδεικνύουμε τον αθλητισμό και τη φυσική ομορφιά της περιοχής μας, γιατί απλά δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν...

Καλέστε τους φίλους σας, σε αυτή τη ξεχωριστή εκδήλωση.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 3 Ιουνίου και ώρα 4:00μμ στο Παλιό Γεφύρι της Άρτας.
«ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΖΩΗ ΣΟΥ!»


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ