...Κι΄όμως είχε επιτυχία η φωτο-έκθεση του "ΑΥΛΟΥ"

Μια από τις φωτογραφίες της έκθεσης η οποία είναι από την κατεχόμενη ΛΕΥΚΩΣΙΑ και στην οποία εικονίζεται Τ/κύπριος να απομακρύνεται από "Τ/κύπριο αστυνομικό με πολιτικά"μπροστά από την Αγία Σοφία της κατεχόμενης Λευκωσίας...

Απρόσμενη επιτυχία είχαν τα χθεσινά εγκαίνια -λόγω της προσέλευσης του κόσμου- της φωτογραφικής έκθεσης που οργάνωσε ο  Σύλλογος Φίλων Μουσικής Άρτας ΑΥΛΟΣ.


Όπως είναι γνωστό η έκθεση λειτουργεί στον θερινό δημοτικό κινηματογράφο ΟΡΦΕΑΣ και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 3 Ιουνίου.

Έτσι, πάνω από 250 άτομα επισκέφθηκαν χθες το βράδυ το χώρο της έκθεσης και απόλαυσαν τις φωτογραφίες οι οποίες είναι αναρτημένες στο χώρο εντός του θερινού κινηματογράφου. Οι διοργανωτές ήταν γι' άλλη μια φορά άψογοι στην όλη διοργάνωση και έδειξαν ότι έχουν το μεράκι, αλλά και την θέληση να προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα.

Τα εγκαίνια όπως προαναφέραμε στέφθηκαν με επιτυχία και οι πολίτες της Άρτας αγκάλιασαν την εκδήλωση με αγάπη, στηρίζοντας την προσπάθεια των ανθρώπων του «Αυλού» οι οποίοι έδωσαν σάρκα και οστά στο καλλιτεχνικό αυτό γεγονός.

Ο μαγικός χώρος που στεγάζεται ο «Ορφέας» χθες βράδυ, ζωντάνεψε ξανά, κόντρα στις καιρικές συνθήκες και στις διάφορες δυσκολίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Ήταν μια βραδιά όμορφη , ανάσα για την πόλη της Άρτας, όπου σπανίζουν καλλιτεχνικές προσεγγίσεις σαν τη χθεσινή.

Οι 23 συμμετέχοντες, επαγγελματίες της φωτογραφίας αλλά και εραστές της τέχνης, αποτύπωσαν με τη δική τους ματιά το νόημα «Αδέσποτες Ματιές» που είναι και ο τίτλος της έκθεσης.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 3/6 (Ώρες λειτουργίας 18:00-21:00 καθημερινά).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο «ΣΚΟΥΦΑΣ» για την πολύτιμη βοήθειά του στην πραγματοποίηση της έκθεσης και επίσης ευχαριστεί από καρδιάς τους χορηγούς: Εστιατόριο «Στο Μονοπλιό», Super Market Μασούτης, Ζαχαροπλαστείο Χρηστάκης, Ξηροί Καρποί Κων/να Πανούτσου, Γαλακτοκομικά Αφοί Κοντοχρήστου, Κρουασάν Παπαδιώτης, Φούρνος Σχισμένος, Fast Food 110, Κάβα Ποτών Θώδη Άννα, για τα προϊόντα που παραχώρησαν στον μπουφέ της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου για την συμμετοχή τους στην προετοιμασία της έκθεσης και ιδιαίτερα τη φωτογράφο Κατερίνα Παπαδημητρίου, η οποία με την εμπειρία και τις γνώσεις της, βοήθησε στον συντονισμό και την οργάνωση.




Θυμίζουμε τέλος ότι την πρωτομαγιά υπήρξε πετυχημένη μουσική εκδήλωση την οποία διοργάνωσαν στον ευρύτερο χώρο του κινηματογράφου, δίπλα από τον Άραχθο, και την οποία εκδήλωση τίμησαν πάρα πολλοί αρτινοί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης