ΑΡΤΑ: Με επιτυχία έγινε η αθλητική συνάντηση Α.Μ.Ε.Α.


Αθλητική συνάντηση  Α. Μ. Ε. Α. διοργάνωσε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. – Μ.Ε.Α.) Ν. Άρτας το απόγευμα της Δευτέρας, 28 Μαΐου 2012. 

Η συνάντηση έγινε στο δημοτικό στάδιο Άρτας με την συμπαράσταση του Αθλητικού Σωματείου Α.Μ.Ε.Α. Ν. Άρτας «Ο Πρωτομάστορας», του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Ν. Άρτας, του Πρότυπου Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Α.Μ.Ε.Α. Ν. Άρτας «Η Αγία Θεοδώρα» και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άρτας. 


Τα παιδιά συμμετείχαν με μεγάλη ευχαρίστηση στους αγώνες καθώς και στις προπονήσεις και όπως ανέφερε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρταίων Κατερίνα Μάγγου η οποία παραβρέθηκε στην εκδήλωση, «τα παιδιά έχουν δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών πραγματοποιούνταν εντός των αιθουσών». Η κυρία Μάγγου συνεχάρη τους γυμναστές και όλο το προσωπικό για τη βοήθεια που προσφέρουν στα παιδιά. 

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Α.Μ.Ε.Α. Ν. Άρτας «Ο Πρωτομάστορας», Βασίλης Μάλλιος, ανέφερε ότι η συμμετοχή των παιδιών σε φυσικές  δραστηριότητες όπως είναι ο αθλητισμός βοηθάει στην ψυχολογία τους και ότι οι γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες δεν θα πρέπει να τα περιορίζουν στο σπίτι αλλά να δεχτούν τη βοήθεια που προσφέρουν υπηρεσίες, φορείς και εθελοντικές οργανώσεις.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης