ΚΩΣΤΑΚΙΟΙ ΑΡΤΑΣ: ...Τους έστειλαν στο Νοσοκομείο


Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αρταίων καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση εις βάρος των δύο συναδέλφων μας, εργατών Καθαριότητας, που σημειώθηκε στην Τ.Κ. Κωστακιών την Τετάρτη 30/5/2012 στις 07.30 ενώ εκτελούσαν την αποκομιδή των απορριμμάτων. 


Για λόγους ανεξήγητους και εντελώς απρόκλητα, οι δράστες, ένας ιδιοκτήτης ΤΑΧΙ και οι δύο συνεπιβαίνοντες στο όχημα (που ήταν στενά συγγενικά του πρόσωπα), χειροδίκησαν εναντίον των συναδέλφων μας με αφορμή το χρόνο που χρειαζόταν να γίνει η φορτοεκφόρτωση των απορριμμάτων. 

Οι δύο συνάδελφοι, οι οποίοι τυχαίνει να είναι και ανδρόγυνο, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου και νοσηλεύονται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες στο σώμα. Το θέμα ερευνά η Ελληνική Αστυνομία.

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αρταίων και το σύνολο των εργαζομένων στο Δήμο στέκονται αλληλέγγυοι στους συναδέλφους και εφιστούν την προσοχή σε όλους τους Δημότες έτσι ώστε να μην ξαναϋπάρξουν τέτοια θλιβερά περιστατικά. 

Οι εργαζόμενοι και ιδιαίτερα αυτοί που ανήκουν στο τομέα της Καθαριότητας δίνουν τη μάχη για έναν καθαρό Δήμο κάτω από αντίξοες συνθήκες, προς όφελος των Δημοτών και αξίζουν τον σεβασμό όλων μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Νικ. Νικολάου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης