Μαγεύτηκε από το ούζο και έχασε το πλοίο!


Είδηση έγινε ένας Γάλλος τουρίστας και το πάθημά του στο λιμάνι του Κατάκολου στην Ηλεία.

Ο Γάλλος ήταν επιβάτης ενός από τα κρουαζιερόπλοια που καταπλέουν στην περιοχή, ωστόσο η ελληνική φιλοξενία, το ούζο και οι μεζέδες τον μάγεψαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αφήσει το κρουαζιερόπλοιο να φύγει...χωρίς αυτόν!



Από νωρίς στο λιμάνι είχαν «δέσει» τα κρουαζιερόπλοια Costa Favolosa, MSC Musica kai Black Watch, μεταφέροντας πάνω από 9.000 τουρίστες.


Λίγο μετά τις 12:30, το Costa Favolosa, απέπλευσε με προορισμό την Τουρκία, με έναν επιβάτη λιγότερο. Ο Γάλλος τουρίστας όμως ξέχασε να επιβιβαστεί στο κρουαζιερόπλοιο γιατί έπινε ούζο σε κοντινό μαγαζί!


Με το σακίδιο στον ώμο, άρχισε να τρέχει πανικόβλητος στην αποβάθρα, να φωνάζει και να κάνει σινιάλα στο πλοίο για να γυρίσει πίσω να τον πάρει.


Τελικά, ο τουρίστας εξυπηρετήθηκε από την επιβατική λάτζα «Μίμης Γ.» και τον καπετάνοιο κ. Χαράλαμπο Καμπιώτη και τον πλοηγό κ. Στέφανο Γιακουμέλο, οι οποίοι ειδοποίησαν, με ασυρμάτους, τον καπετάνιο του Cost Favolosa ότι από το κρουαζιερόπλοιο έλειπε ένας επιβάτης. 


Το καράβι σταμάτησε μεσοπέλαγα και ο κ. Καμπιώτης μετέφερε τον άνδρα στο πλοίο, δίνοντας αίσιο τέλος στην περιπέτειά του. 

http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης