ΣΟΚ... για τις 2.000 και πλέον ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕ​Σ !!


Οι προδότες που μας έφεραν ως εδώ πρέπει να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη για τα εγκλήματα τους.


Σε ένα πάρκο της Νίκαιας, εκεί λίγο πριν τις επτά το πρωί σήμερα, γράφτηκε ο τραγικός και πάλι επίλογος ενός 60χρονου άντρα, πατέρα δύο παιδιών.


Βγάζοντας με δυσκολία το μεροκάματο, δουλεύοντας σε επισκευές πλοίων και ως οικοδόμος... πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του και κρεμάστηκε λίγα...
μέτρα από το σπίτι του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε επάνω του σημείωμα που εξηγεί τους λόγους της πράξης του. 

Χθες πάλι όπως γράψαμε στις 9.30 το πρωί καταγράφηκε ακόμα μια αυτοκτονία, στον μακρύτατο κατάλογο αυτοκτονιών στην Κρήτη, αφού στα Χανιά αυτή τη φορά, άντρας 30 χρονών που έχασε τη δουλειά του πριν μία εβδομάδα πήδηξε, μπροστά στα μάτια της συζύγου του, από τον 5ο όροφο του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων, βάζοντας τέλος έτσι στη ζωή του.

Το ζευγάρι είχε πάει στο νοσοκομείο για να επισκεφτεί συγγενή του που τη στιγμή εκείνη βρισκόταν στο χειρουργείο. Ο θάνατος του 30χρονου ήταν ακαριαίος, ενώ η σύζυγος του έχει υποστεί ισχυρότατο ψυχολογικό σοκ.


Αξίζει δε να σημειωθεί ότι από τις 16 Μαΐου στην Κρήτη έχουν σημειωθεί συνολικά 8 αυτοκτονίες.
Και όλοι εμείς που παρακολουθούμε μουδιασμένοι την μακάβρια αυτή, καθημερινή πια, εκατόμβη, παλεύουμε να μη συνηθίσουμε αυτό που κάποιοι έκαναν σκληρή καθημερινότητα μας.


Και είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή οι προδότες που μας έφεραν ως εδώ πρέπει, όχι απλά να τιμωρηθούν πολιτικά, αλλά κυρίως να δικαστούν και να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη για τα εγκλήματα τους.

 http://www.el-magazine.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης