ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ανοιχτή ομιλία σήμερα στην κεντρική πλατεία


Στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων θα μιλήσει σήμερα Δευτέρα 30 Απριλίου, στις οκτώ και μισή το βράδυ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ- Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, Αλέξης Τσίπρας.


Στη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που έδωσε ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ψήφος για σχηματισμό αριστερής κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση της Αριστεράς, είπε ο κ.Τσίπρας, θα είναι μια προοδευτική κυβέρνηση, θα βασίζεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και όχι στους διαδρόμους της διαπλοκής.
 
Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο προβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι δηλώσεις του για το θέμα των συνεργασιών και ειδικότερα με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του κ.Καμένου, ο κ.Τσίπρας κατήγγειλε ότι το πολιτικό κατεστημένο και η διαπλοκή έχουν πανικοβληθεί από την προοπτική μιας νίκης της Αριστεράς και έχουν φθάσει σε σημείο να λένε ότι «θα συνεργαστούμε με δυνάμεις με τις οποίες μας χωρίζει προγραμματικό και ιδεολογικό χάσμα και ούτε λίγο, ούτε πολύ λένε ότι χτίζουμε γέφυρες ανάμεσα στον Στάλιν και τον Χίτλερ, μας έχουν αποκαλέσει τρομοκράτες και κουκουλοφόρους και μας κατηγορούν και για την άνοδο της Χρυσής Αυγής».

http://www.epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης