ΟΧΙ της Πρέβεζας στη δημιουργία κέντρου κράτησης

Αυτό είναι το σημείο που θέλουν να φτιάξουν το κέντρο λαθρομεταναστών στην Πρέβεζα. Φώτο-http://www.preveza-info.gr

Την αντίθεσή τους τόσο στην δημιουργία Στρατοπέδων Φιλοξενίας-Κράτησης παράνομων μεταναστών όσο –πολύ περισσότερο-στην χωροθέτηση μιας τέτοιας «δραστηριότητας» σε οποιοδήποτε από τα Στρατόπεδα ή άλλη έκταση εντός του Δήμου...


...εξέφρασαν οι φορείς της Πρέβεζας που παραβρέθηκαν μαζικά στην προχθεσινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως τόνισε στην πρότασή του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης τα στρατόπεδα της πόλης αποτελούν ιστορικά μνημεία ενώ ο Δήμος έχει συντάξει μελέτες για την ανάδειξη , ανάπλαση και απόδοσή τους στους πολίτες. 

Επίσης ο κ.Μπαίλης μίλησε για πλήγμα που θα δεχτεί ο τουρισμός και η τοπική οικονομία δηλώνοντας προς κάθε κατέυθυνση ότι ο Δήμος δεν πρόκειται να συναινέσει στον συγκεκριμένο σχεδιασμό. Οι φορείς μίλησαν για «στρατόπεδα ψυχών» ,εξέφρασαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία την αντίθεσή τους στον τρόπο με τον οποίο η πολιτεία μεθοδεύει την «επίλυση» του προβλήματος. 

Το Δημοτικό Συμβούλιολαμβάνοντας υπόψη του τις τοποθετήσεις των φορέων ψήφισε κατά πλειοψηφία την πρόταση του Δημάρχου λέγοντας όχι στην δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας –Κράτησης παράνομων μεταναστών στην Πρέβεζα.

http://epirusgate.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης