Λάκης, το μνημόνιο και το πρόστιμο στον Real Fm


Ο Λάκης επέστρεψε δριμύτερος μετά από...ένα μνημόνιο και δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το πρόστιμο που επέβαλε το ΕΣΡ στον Real Fm και τον Γιώργο Τράγκα σχολιάζοντας την αντιδημοκρατική διαδικασία. (5 Βίντεο)




Με ένα ολοκαίνουργιο Αλ Τσαντίρι Show, έναν βοηθό τον Muppet – που σχολίαζε τα του Alpha και όχι μόνο - και τραγουδώντας...Λείπω καιρό... ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθάρισε: Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε πως να χωρέσουμε τόσοι άνθρωποι στο κενό...Πώς να ξοφλήσουμε τέτοιο δάνειο...δεν μπορώ... «Ένα μνημόνιο έχω να σας δω» είπε ο Λάκης, το κοινό χειροκρότησε θερμά την επιστροφή του, και εκείνος ξεκαθάρισε ότι μας έστειλαν μέχρι...τον κακό τους τον καιρό!


Όσο για το προσφιλές του θέμα; Αναρωτήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Βενιζέλος είναι καλός για το ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ είναι καλό για το Βενιζέλο; Ένα ερώτημα που θα απαντηθεί μόνο αν ο Γιώργος Παπανδρέου αφήσει...το ΠΑΣΟΚ.


Μετά από σχεδόν τρεις μήνες ένα είναι βέβαιο. Η σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου μας έλειψε και εκείνος επέστρεψε δριμύτερος με αστείρευτο κέφι βάζοντας στο στόχαστρο πολιτική και πολιτικούς. Λουκάς Παπαδήμος, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Καρατζαφέρης οι συνήθεις ύποπτοι.

 «Εδώ 350.000 μαγαζιά έχει κλείσει ο Παπανδρέου και δεν τον έχουν πιάσει ακόμα!» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στους γνωστούς-άγνωστους κουκουλοφόρους που ακόμα αναζητούν οι αρχές για τα επεισόδια που οδήγησαν στην καταστροφή δεκάδων καταστημάτων στην Αθήνα την Κυριακή που ψηφίστηκε το δεύτερο μνημόνιο. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου «πανάχρηστο» ενώ τόνισε ότι αυτή η Κυβέρνηση εκδίδει ακάλυπτες επιταγές καθώς ο λαός δεν έχει ψηφίσει.





Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στον Εξωδικαστικό συμβιβασμό για τη Siemens τον οποίο χαρακτήρισε ύποπτη συναλλαγή μεταξύ των κομμάτων.


Η Ελένη Γερασιμίδου στενή φίλη του Λάκη Λαζόπουλου αλλά και σταθερή συνεργάτιδά του στο Αλ Τσαντίρι, βρέθηκε δίπλα του και στην επιστροφή του για το 2012. Ο Μήτσος και η Ελενίτσα συζήτησαν την καθημερινότητα του μέσου Έλληνα και σχολίασαν με το δικό τους τρόπο την πολιτική πραγματικότητα της χώρας μας.





Απολαυστική ήταν για μία ακόμα φορά η Χρύσα Ρώπα...στο κρεβάτι με τον Λάκη Λαζόπουλο. «Τι δημοκρατία είναι αυτή;»αναρωτήθηκε η ηθοποιός. «Φυγαδευομένη!» της απάντησε ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισαν να συζητούν για τον Γιώργο Παπανδρέου. 

«Το ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ δεν ξαναγίνεται» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος ενώ η Χρύσα Ρώπα φώναξε: «Θέλω να ξεβρωμίσει η Ιστορία από τα μούτρα τους». Κι ενώ το ζευγάρι συνεχίζει να σχολιάζει ορμάει στο σπίτι τους ο γερμανός εφοριακός ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για να ελέγξει την οικονομική τους κατάσταση.





Με το καινούργιο τραγούδι του Γιάννη Ζουγανέλη «Με γεια το κούρεμα» από το νεό του διπλό CD που την Κυριακή έδωσε η Real News ξεκίνησε το τελευταίο μέρος του Τσαντιριού του ο Λάκης Λαζόπουλος προαναγγέλοντας την πανευρωπαική του περιοδεία...Συγκινημένος έκλεισε την πρώτη εκπομπή για το 2012 ο ηθοποιός λέγοντας ότι δεν χρειάζεται κάποιος να ψάχνει για αρχηγό γιατί...αρχηγός είναι πάντα ο λαός!


http://www.real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ