Συνέντευξη για την επίσκεψη Τσίπρα στην Άρτα

Με το σύνθημα «Ενωτικά και αριστερά, κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά», η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχεται στην Άρτα τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 8:30 μ.μ. στην αίθουσα «Σκουφάς». 


Εν’ όψει της επίσκεψης του Αλ. Τσίπρα, η Τοπική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ κατά την οποία έγινε αναφορά στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση. 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Άρτα θα είναι πολύ περιορισμένο, για λόγους αντικειμενικούς όπως ειπώθηκε που έχουν να κάνουν με τις πολλές υποχρεώσεις του, ενώ θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε μία συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων της περιοχής και κυρίως εργαζόμενους σε χώρους  που έχουν ιδιαίτερα προβλήματα. 

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Άρτας του ΣΥΝ Παναγιώτης Ψυχογιός απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να βρίσκονται την Παρασκευή το βράδυ στο "Σκουφά" και να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Τσίπρα. 

Ακόμα δεν έχει ανοίξει η συζήτηση για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΥΖΑ σε τοπικό επίπεδο τόνισε, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η Λίτσα Κιτσαντά εκ μέρους της τοπικής αλλά και της πανελλαδικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφορικά με το σενάριο να είναι ο κ. Τσίπρας υποψήφιος στις επόμενες εκλογές στην ιδιαίτερα πατρίδα του, στην Άρτα, η κυρία Κιτσαντά είπε: 

«Ο στόχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές να ενδυναμώσει, να πάει πολύ καλά και πιστεύουμε ότι θα το καταφέρουμε αυτό, να εκλέξει στη Βουλή όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές μπορεί. Είναι πολύ πιθανό και από την Ήπειρο να βγουν βουλευτές, δηλαδή και από τα Γιάννενα, ενδεχομένως και από το νομό της Άρτας παρόλο που υπάρχει η δυσκολία της τριεδρικής έδρας. 

Το γεγονός ότι πιθανόν να υπάρξει και δεύτερη έδρα στην Ήπειρο και το γεγονός ότι ο σύντροφος Αλέξης Τσίπρας έχει καταγωγή από την Άρτα, εάν και ο ίδιος επιθυμούσε ως δεύτερη επιλογή να έχει την Άρτα είναι θεμιτό και αποδεκτό και ελπιδοφόρο για μας να είναι υποψήφιος. 

Αυτό όμως δεν έχει συζητηθεί ακόμη σε κανένα όργανο του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κεντρικά ούτε τοπικά και επομένως ό,τι γράφεται προφανώς γράφεται από πληροφορίες ή από εικασίες των δημοσιογράφων».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης