Παραιτήθηκε ο Παπουτσής


Την παραίτησή του από τη θέση του Προστασίας του Πολίτη, υπέβαλε ο κ. Χρήστος Παπουτσής, με επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του εξέδωσε το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη, ο κ.Παπουτσής υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος της Κυβέρνησης προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. 

 Πάντως την έκπληξή τους εξέφρασαν συνεργάτες του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου για την ενέργεια του Χρήστου Παπουτσή να υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. 

Οι ίδιοι παράγοντες δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους για το γεγονός ότι ο κ. Παπουτσής παραιτήθηκε την ώρα που μια πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση αναλάμβανε την ευθύνη για την τοποθέτηση μεγάλης ισχύος εκρηκτικού μηχανισμού σε συρμό του μετρό.

 http://www.ert.gr

Σχόλια

  1. Μας είπε ότι παραιτήθηκε δεν μας είπε, όμως, γιατί; Αλήθεια, γιά να διεκδικήσει την αρχηγία του εν διαλύσει ΠΑ.ΣΟ.Κ; Εμείς ξέρουμε ότι ήταν έτοιμη η πράξη απολυσής του. Σήκωσε πολύ ψηλά τη φωνή του καί ήθελε οπωσδήποτε να κάνει κρίσεις στην Αστυνομία να κόψει τον Μπαλάκο. Δεν του πέρασε του Καραγκούνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης