Σήμερα το μεσημέρι αρχίζουν τα σεμινάρια

Tο Επιμελητήριο Άρτας, στην ουσία εγκαινιάζοντας την συνεργασία του με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, οργανώνει και προσφέρει στην Άρτα δύο σύγχρονα & επίκαιρα σεμινάρια την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας. 


Το πρώτο σεμινάριο θα αρχίσει στις 3:00 το μεσημέρι και θα έχει θέμα τη «Συγκράτηση Πελατών σε Περίοδο Κρίσης». Το δεύτερο σεμινάριο θα αρχίσει στις 5:30 το απόγευμα και θα έχει θέμα τις «Εφαρμοσμένες Πρακτικές Παρακίνησης σε Περίοδο Κρίσης». 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εισηγητής των σεμιναρίων θα είναι ο κ. Νταφλούκας που είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε θέσεις υψηλότατης ευθύνης σε μεγάλες εταιρίες όπως Γερμανός ΑΕΒΕ, One Way ΑΕΒΕ, HEWLETT PACKARD HELLAS Α.Ε. κ.λ.π. 

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Μάνθο Φώτη, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα σεμινάρια και έχουν γίνει περίπου 90 αιτήσεις συμμετοχής μέχρι σήμερα. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στα σεμινάρια θα πρέπει να τηλεφωνήσει στο Επιμελητήριο Άρτας τηλ. 2681028728 και να συμπληρώσει την απαραίτητη αίτηση.
 

Ενδεικτικά μερικά θεματικά πεδία του πρώτου σεμιναρίου, «Συγκράτηση Πελατών σε Περίοδο Κρίσης»  είναι:

•Τα οφέλη του πιστού πελάτη
•Το κρυφό κόστος απόκτησης πελατών
•Η σχέση 1 προς 6 απόκτησης/ διατήρησης
•Τεχνικές συγκράτησης πελατών
•Οι τεχνικές δημιουργίας υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας
•Συστήματα πίστης και αφοσίωσης
•Τρόποι εντοπισμού και αποβολής ζημιογόνων πελατών κ.λ.π.

Η θεματολογία του δεύτερου σεμιναρίου «Εφαρμοσμένες Πρακτικές Παρακίνησης σε Περίοδο Κρίσης» είναι:
•Η κρίση και οι επιπτώσεις της στον εργασιακό χώρο
•Άξονες - Εργαλεία - Συστήματα - Τεχνικές παρακίνησης κ.λ.π.


«Ένα από τα κύρια σημεία του προγράμματός μας είναι η εκπαίδευση των μελών μας» είπε ο κ. Φώτης και ανέφερε ότι η συνεργασία αυτή, η οποία εγκαινιάζεται με την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων, θα έχει και συνέχεια. «Βεβαίως και θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας με την ΕΕΔΕ. 

Για το λόγο αυτό στις σημειώσεις που θα διανεμηθούν στα σεμινάρια θα υπάρχει και μια φόρμα για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και για άλλα σεμινάρια. Μας ενδιαφέρει η γνώμη των μελών μας. 

Μας ενδιαφέρουν τα θεματικά πεδία που υπάρχει ενδιαφέρον για εκπαίδευση. Θα υπάρξουν και άλλα σεμινάρια. Άλλα θα είναι δωρεάν, όπως αυτά που θα κάνουμε την Τετάρτη και αλλά μεγαλύτερα σεμινάρια με συμμετοχή των μελών στο κόστος.

 Ήδη έχουμε προγραμματίσει να υλοποιήσουμε ένα μεγάλο σεμινάριο που οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος στις Πωλήσεις & Marketing και βέβαια ο μεγάλος στόχος είναι η υλοποίηση του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΕΕΔΕ για πρώτη φορά στην Άρτα» τόνισε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης