Αύριο η κηδεία του Γιώργου Κρανιώτη


Αύριο Σάββατο 31 Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ. θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου 23χρονου νεαρού Γεωργίου Κρανιώτη από το Ι.Ν. Αγίας Θεοδώρας Άρτας. 


Όπως είναι γνωστό σήμερα το πρωϊ ο άτυχος νέος ερχόμενος στην Άρτα από το Μενίδι όπου κατοικούσε, οδηγώντας το αυτοκίνητό του και λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου εξήλθε της πορείας του στην περιοχή της Συκούλας όπου βρήκε τραγικό θάνατο χτυπώντας σε παλιά οικοδομή που βρίσκεται σ' αυτή την περιοχή.


Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άρτας όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ακολούθως η σορός του μεταφέρθηκε στα Γιάννενα όπου έγινε η σχετική νεκροψία. Ο θάνατος του νεαρού είναι αλήθεια ότι γέμισε με θλίψη ολόκληρη την κοινωνία της πόλης, μιας και έχαιρε εκτίμησης ως νέος άνθρωπος. Τέλος αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Κρανιώτης ήταν πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας. 

 Συλληπητήριο μήνυμα της ΔΕΥΑ Άρτας

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Άρτας μετά την απώλεια του Γιώργου Κρανιώτη, υιού του Διευθυντή της Επιχείρησης κ. Βασίλη Κρανιώτη, που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, αποφάσισαν τα κάτωθι:

  Α. Εκφράζουν τα συλλυπητήρια και την βαθιά θλίψη τους στην οικογένεια του εκλιπόντος

  Β. Ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία

Γ.Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος 


 Συλλυπητήριο μήνυμα Δ.Σ. Άρτας 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας για την απώλεια του Γιώργου Κρανιώτη, υιού του Δ/ντή της ΔΕΥΑ κ. Βασίλη Κρανιώτη, εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης